Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Μια ιστορική ομιλία έκανε ο Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς KAI EIΠΕ στους πολιτικούς που ευθύνονται για τα εμβόλια: «Δεν θα ξεφύγετε – Ερχόμαστε για εσάς»


 Ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους πολιτικούς που ευθύνονται για τους μαζικούς εμβολιασμούς για τον Covid-19 και τις παρενέργειες που προκάλεσαν τα εμβόλια έστειλε ο Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς.

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς προειδοποίησε τους ηγέτες της χώρας του που «έχουν βάλει ασπίδα προστασίας στην φαρμακευτική βιομηχανία» ότι «δεν θα τους αφήσει να ξεφύγουν».

Ο γερουσιαστής του One Nation απαιτεί μια Επιτροπή για τα θύματα του εμβολίου του Covid. «Σε όλους εσάς που διαπράξατε αυτό το έγκλημα – απευθύνω μια ερώτηση: πώς διάολο περιμένετε να ξεφύγετε;», είπε.

«Τα στοιχεία συνεχίζουν να αυξάνονται ότι αυτά τα εμβόλια δεν αξίζουν την συνεχιζόμενη προσωρινή έγκριση που τους δίνεται από το Υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης», εξηγεί ο γερουσιαστής Robert. «Οι ανησυχίες για πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι πολύ μεγάλες για να αγνοηθούν πλέον».

«Ερχόμαστε για εσάς», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις