Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Maskirovka: Ρωσικό άρμα Τ-72Β3 με ουκρανικά χρώματα εξοντώνει ομάδα Ουκρανών και νεοναζί του Αζόφ! Η τέχνη της παραπλάνησης

 


Ένα ρωσικό άρμα μάχης T-72B3 βαμμένο με ουκρανικά χρώματα αιφνιδιάζει πλήρως μια ομάδα Ουκρανών στρατιωτών και μαχητών της φρουράς του Αζόφ στην περιοχή της Μαριούπολης.

Οι Ουκρανοί σκοτώθηκαν ακαριαία μετά από δύο βολές!

Oι τελευταίοι μαχητές του 160ού Ουκρανικού Τάγματος Πεζοναύτών της 36ης Ταξιαρχίας που υπερασπίζονταν το λιμάνι έκαναν μια τελευταία προσπάθεια να διαφύγουν και αργότερα παραδόθηκαν στις ρωσικές δυνάμεις και στις δυνάμεις του Ντονέτσκ.

Όπως κατήγγειλαν νωρίτερα:

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, λάβαμε μόνο 50 οβίδες των 122 χιλιοστών, 20 νάρκες, πολλά αντιαρματικά συστήματα NLAW και το σύστημα δορυφορικών επικοινωνιών Starlink από τον Έλον Μασκ – τίποτα άλλο δεν μας παραδόθηκε.

Ως αποτέλεσμα, το φορτίο πυρομαχικών τελείωσε”.

Πλέον ξεκινά το θρίλερ με τους εγκλωβισμένους στη βιομηχανική ζώνη του Azovstal όπου έχουν βρει καταφύγιο 3.000 μαχητές του Αζόφ.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί είναι τόσο δύσκολο για τις ρωσικές δυνάμεις να καταλάβουν το βιομηχανικό συγκρότημα Azovstal στο οποίο έχουν οχυρωθεί κατά εκτιμήσεις 3.000 εναπομείναντα στελέχη του τάγματος Azov.

Όλο το βιομηχανικό συγκρότηταμ λειτουργεί ως ένα μεγάλο οχυρό εκτάσεως 11 τετραγωνικών χιλιομέτρων!

Αποτελείται από 41 ξεχωριστούς τομείς και 80 μεγάλα κτίρια.

Είναι σχεδόν μία πόλη από μόνο τους και θα πρέπει να υπολογίσουμε και τις υπόγειες δομές τους οι οποίες είναι υπερενισχυμένες για να αντέχουν ακόμα και σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς, ενώ θεωρείται σίγουρο πως έχουν προσθέσει δικές τους κατασκευές και οι Ουκρανοί.

Κατασκευάστηκαν στην σοβιετική εποχή όταν υπήρχε δόγμα πυρηνικού πολέμου και έπρεπε να υπάρχουν πιθανότητες επιβίωσης όχι μόνο των ανθρώπων αλλά και στρατηγικών υποδομών για την «επόμενη ημέρα».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις