Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

"NEO ΦΑΓΟΠΟΤΙ KAI EΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΩΓΕ ΣΑΝΟ" NEA λίστα Πέτσα ετοιμάζει η κυβέρνηση: «Φορτώνει» τα MME με εκατ. για να μας «ενημερώνουν»… για την Ουκρανία

 


«Λεφτά υπάρχουν», έλεγε ένας πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας και μάλλον είχε δίκιο, καθώς λεφτά όντως υπάρχουν αλλά… για λίγους. 

Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει γενναιόδωρα τους καναλάρχες και τα ΜΜΕ, αφού ετοιμάζει μια νέα λίστα Πέτσα, όπως επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Η κυβέρνηση μετά τα περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε στους… «φίλους» της για να μας «ενημερώνουν» για τον κορωνοϊό, τα εμβόλια κτλ. τώρα βρήκε μια νέα αφορμή για να «φορτώσει» τα ΜΜΕ με χρήματα του ελληνικού λαού… την Ουκρανία!

Και όμως η κυβέρνηση θα πληρώσει ιδιωτικές επιχειρήσεις για να ενημερώνουν τους πολίτες για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καταλαβαίνουμε όλοι τι ακριβώς ενημέρωση θα προσφέρουν τα μεγάλα ΜΜΕ.

«Όπως υπήρξε γενναία στήριξη των Μέσων Ενημέρωσης για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, έτσι και τώρα θα τα στηρίξουμε για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από τον πόλεμο στην Ουκρανία και να συνεχίσουν να λειτουργούν και να υπάρχει πολυφωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και συμπλήρωσε:

«Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού και μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση στηρίζει με οριζόντια μέτρα τα Μέσα Ενημέρωσης -κυρίως της επαρχίας- που είναι ο θεμελιώδης λίθος της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και της πολυφωνίας. Βεβαίως θα συνεχίσουμε να τα στηρίζουμε και να τα ενισχύουμε για να επιλύσουν τα προβλήματα τους, όπως είναι και το ζήτημα του χαρτιού. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε εντοπίσει πρόβλημα έλλειψης χαρτιού αλλά δεν σημαίνει ότι αν δημιουργηθεί δεν θα το αντιμετωπίσουμε».

Την ίδια ώρα βέβαια η κυβέρνηση είχε φέρει πριν από λίγες ημέρες αντισυνταγματική τροπολογία με την οποία επιχειρεί να ελέγξει τις εφημερίδες μέσω του ΕΣΡ (και όχι μόνο) ώστε οι εκδότες να πληρώνουν με την προσωπική τους περιουσία πρόστιμα και αγωγές.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις