Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Pfizer και FDA γνώριζαν ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προκαλούν ανοσοκαταστολή! – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα - Στη δημοσιότητα μια ακόμη παρτίδα από τα έγγραφα για το εμβόλιο της Pfizer



 Μια ακόμα παρτίδα 11.000 εγγράφων της Pfizer, για το εμβόλιο του κορωνοϊού δόθηκε στη δημοσιότητα την 1η Απριλίου του 2022. 

Στα έγγραφα, όπως αναφέρει το The Epoch Times, αποκαλύπτεται, μεταξύ άλλων, ότι Pfizer και FDA γνώριζαν από πριν ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προκαλούν ανοσοκαταστολή.

Μια αποκαλυπτική δήλωση που βρέθηκε στα έγγραφα είναι η εξής:

«Η κλινική και εργαστηριακή αξιολόγηση έδειξε μια παροδική μείωση στα λεμφοκύτταρα και παρατηρήθηκε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες μετά τη Δόση 1, η οποία υποχώρησε μέσα σε περίπου μία εβδομάδα…»

Με άλλα λόγια, η Pfizer γνώριζε ότι, την πρώτη εβδομάδα μετά το εμβόλιο, άτομα όλων των ηλικιών παρουσίασαν παροδική ανοσοκαταστολή, ή αλλιώς, μια προσωρινή εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, κι αυτό μετά την πρώτη δόση.

Όπως σημειώθηκε από τον Iversen, αυτό μπορεί να έχει στρεβλά τα ποσοστά μόλυνσης, καθώς οι άνθρωποι θεωρήθηκαν μερικώς εμβολιασμένοι παρά μόνο 14 ημέρες μετά τον πρώτο τους εμβολιασμό, και επίσημα πλήρως εμβολιασμένοι δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση.


Εάν οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στη μόλυνση κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης εβδομάδας, αλλά υπολογίζονται ως μη εμβολιασμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτό κάνει να φαίνεται ότι οι μη εμβολιασμένοι είναι πιο επιρρεπείς σε λοίμωξη, ενώ αυτό δεν είναι αλήθεια. Η δοκιμή της ίδιας της Pfizer έδειξε ότι η μόλυνση ήταν σημαντικά πιο συχνή στην ομάδα του εμβολίου σε σχέση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου – 409 έναντι 287 – εντός των πρώτων επτά ημερών από το εμβόλιο.

Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό να πεθάνουν από τον COVID

Το γεγονός ότι η Pfizer και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ γνώριζαν ότι το εμβόλιο προκάλούσε ανοσοκαταστολή είναι ενοχοποιητικό, τώρα που τα δεδομένα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αλλα και πολλών χωρών, μαζί και της Ελλάδας, δείχνουν ότι, σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους, εκείνοι που έχουν λάβει δύο δόσεις είναι:

  • Έως και τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με COVID-19
  • Διπλάσιες πιθανότητες να νοσηλευτούν με COVID-19
  • Τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες θανάτου από COVID-19

Τα έγγραφα της Pfizer παραδέχονται ότι υπήρξε προσωρινή πτώση της ανοσοποιητικής λειτουργίας μετά την πρώτη δόση, αλλά τα πραγματικά δεδομένα που δείχνουν αυξημένο κίνδυνο σοβαρής λοίμωξης και θανάτου λόγω COVID μεταξύ των διπλοεμβολιασμένων υποδηλώνουν ότι η ADE είναι πραγματικότητα.

Eξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση (ADE)

Κάτι άλλο επίσης πολύ σοβαρό είναι ότι το λεγόμενο (ADE). Κάτι που πολλοί είχαν προειδοποιήσει για την πιθανότητα τα εμβόλια mRNA να προκαλούν, δηλαδή, ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα (ADE) – μια κατάσταση στην οποία καταλήγετε να είστε πιο επιρρεπείς σε σοβαρή μόλυνση από ό, τι θα ήσασταν διαφορετικά – ήταν αλήθεια!

Το έντυπο της Pfizer δηλώνει ξεκάθαρα: «Αν και δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι σήμερα, δεν μπορεί ακόμη να αποκλειστεί ότι το εμβόλιο που μελετήθηκε μπορεί να κάνει μια μεταγενέστερη ασθένεια COVID-19 πιο σοβαρή»!

Η ενισχυμένη νόσος που σχετίζεται με το εμβόλιο αναφέρεται επίσης ως «Σημαντικός δυνητικός κίνδυνος» στον Πίνακα 5 στη σελίδα 11 ενός εγγράφου που ονομάζεται «5.3.6 Σωρευτική ανάλυση των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την έγκριση».

Στις 28 Φεβρουαρίου 2021, η Pfizer είχε 138 περιπτώσεις ύποπτων, 75 από τις οποίες ήταν σοβαρές, με αποτέλεσμα νοσηλεία, αναπηρία, απειλητικές για τη ζωή συνέπειες ή θάνατο. Συνολικά 38 περιπτώσεις αποδείχθηκαν θανατηφόρες και 65 παρέμειναν ανεπίλυτες.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται στο Daily Expose, «οι κλινικές δοκιμές Φάσης 3 έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλύπτουν συχνές ή σοβαρές παρενέργειες πριν εγκριθεί για χρήση ένα εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένης της ADE. Αλλά εδώ βρίσκεται το πρόβλημα, (επειδή) κανένα από τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές Φάσης 3».

Η δοκιμή Φάσης 3 της Pfizer πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2024! Παρόλα αυτά, η Pfizer κατέληξε στο συμπέρασμα στην υποβολή της FDA ότι «Καμία από τις 75 περιπτώσεις δεν μπορούσε να θεωρηθεί οριστικά ως ADE».

«Πώς στο καλό δεν θα μπορούσαν να καταλήξουν οριστικά στο συμπέρασμα ότι το VAED έφταιγε όταν το 75% των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων «διάσπασης» που τους αναφέρθηκαν ήταν σοβαρή ασθένεια που είχε ως αποτέλεσμα νοσηλεία, αναπηρία, απειλητικές για τη ζωή συνέπειες θανάτου;» αναρωτιέται η Daily Expose.

Η φυσική ανοσία είναι εξίσου καλή

Τα δεδομένα κλινικών δοκιμών έδειξαν ότι δεν υπήρχε διαφορά στα αποτελέσματα μεταξύ εκείνων που πέρασαν COVID και μεταξύ εκείνων που έλαβαν το εμβόλιο.

Καμία ομάδα από τις έρευνες της Pfizer δεν παρουσίασε σοβαρή μόλυνση. Η φυσική ανοσία ήταν επίσης στατιστικά ίδια με την βολή ως προς τον κίνδυνο μόλυνσης.

Η δεύτερη αποκάλυψη ήταν ότι οι παρενέργειες από τους εμβολιασμούς ήταν πιο έντονες σε νεότερους, ηλικίας 18 έως 55 ετών, από ό,τι σε άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω. (Ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών αυξήθηκε επίσης με πρόσθετες δόσεις, επομένως ο κίνδυνος ήταν ακόμα υψηλότερος μετά τη δεύτερη δόση από την πρώτη.)

Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, ο κίνδυνος σοβαρού COVID είναι ανύπαρκτος σε μικρές ηλικίες, παρόλα αυτά εμβολίασαν μέχρι και παιδιά 5 ετών!

Τα έγγραφα της Pfizer δείχνουν υψηλό ποσοστό μυοκαρδίτιδας

Όπως αποδεικνύεται στα έγγραφα της Ρfizer, όχι μόνο γνώριζαν για τις μυοκαρδίτιδες αλλά το ποσοστό ήταν και αρκετά υψηλό για να το παραμελήσεις!

Ένα έντυπο παιδιατρικής συγκατάθεσης παραθέτει πολλές πιθανές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένου ενός ποσοστού μυοκαρδίτιδας 10 στις 100.000 — πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό 1 στις 50.000 (δηλαδή, 2 στις 100.000) που αναγκάστηκαν να αναφέρουν, μετά από πολλές μαρτυρίες…

Γνωρίζουμε επίσης ότι η μυοκαρδίτιδα είναι πολύ πιο συχνή στους νεαρούς άνδρες, επομένως για αυτούς ο κίνδυνος είναι σημαντικά υψηλότερος από 10 στους 100.000, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος αυτών των παρενεργειών.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις