Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Αρπαγή 6χρονου: Την ίδια μέρα έφυγε για Νορβηγία – Το αίτημα του πατέρα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”


 Εξελίξεις υπάρχουν στο θρίλερ με την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Τζέισον από το σπίτι του στην Κηφισιά το βράδυ της Τρίτης.

Η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον πατέρα του 6χρονου στην Ελλάδα, αποκάλυψε πως ο Ράινερ βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Η κ. Αδαμοπούλου μίλησε σε δημοσιογράφους και ανέφερε ότι της εστάλη ένα email από τον Νορβηγό δικηγόρο του Ρούκι Πέντερσεν ότι “το παιδί είναι ασφαλές στη Νορβηγία“.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η είδηση επιβεβαιώνεται από τις ελληνικές αρχές και το πιθανότερο είναι ο 6χρονος να βγήκε αμέσως από την χώρα, την ίδια ημέρα της αρπαγής. Το παιδί έφυγε από την χώρα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Απομένει να ταυτοποιηθεί πώς έφτασε μέχρι το αεροδρόμιο “Μακεδόνια”.

Η πλευρά του πατέρα επικοινώνησε με το Χαμόγελο του Παιδιού και ζήτησε να σταματήσει το Amber Alert για τον μικρό. Η απάντηση από πλευράς του Χαμόγελου ήταν ότι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει εντολή εισαγγελέα και έτσι η προβολή του μηνύματος για τον 6χρονο θα συνεχιστεί κανονικά.

Νωρίτερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε ότι «η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής με άλλες τέτοιες υποθέσεις, είναι ότι έγινε μέσα από μια μαφιόζικη διαδικασία, με έναν άνθρωπο να εισβάλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από την γιαγιά του».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, «λέμε πως είναι ο πατέρας αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος». Όπως συμπλήρωσε, «δεν είναι το θέμα να πάμε με το μέρος του ενός γονιού ή του άλλου», αλλά το ενδιαφέρον είναι να βρεθεί το παιδί.

Κηφισιά- αρπαγή- 6χρονος

«Ένα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες την ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα. Φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού του», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος και ενημέρωσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις