Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ KAKOY...

 Την 9η Μαίου εορτάσθη στην Ρωσία η επέτειος της νίκης της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, επί των Γερμανών Ναζί. Ποιοι όμως είναι οι σημερινοί Ναζί;; Πείτε τους και Νεοναζί. «Όλβιος εστί, όστις της Ιστορίας έσχε μάθησιν», έλεγε ο Ευρυπίδης, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: «Ευτυχισμένος είναι αυτός, που γνωρίζει την Ιστορία!». Και είναι ευτυχισμένος, επειδή χρησιμοποιεί την ιστορική γνώση, ως πυξίδα για το μέλλον, κατά συνέπεια δεν θα βρεθεί εξαπίνης! Θα μπορούσα να πω, ότι δεν θα του…πέσει ο ουρανός στο κεφάλι διότι ΚΑΙ αυτό το απόφθεγμα έχει καταγραφεί σαν ιστορική μαρτυρία. Πριν ο Γκοσινί ανασύρει την εν λόγω φράση από τον Πλούταρχο και την βάλει στο Asterix, την είχαν δώσει οι Γαλάτες ως απάντηση στον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος ανταμώνοντας τους στον ποταμό Οίστρο (Δούναβη) τους ρώτησε, τί είναι αυτό, που φοβούνται περισσότερο. Πάμε όμως πίσω στο θέμα μας... 


Όταν οι Ρώσοι εισήλθαν στο Βερολίνο (αν και πρώτοι) δεν λεηλάτησαν την Γερμανική κρατική μηχανή, ούτε εξανδραπόδισαν Γερμανούς επιστήμονες, οδηγώντας τους, ως…λάφυρα στην Ρωσία, κάτι που έκαναν λίγο αργότερα οι Αμερικανοί, όταν μπήκαν με την σειρά τους στην Γερμανική πρωτεύουσα. Μετά το 1947, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, η OSS, είχε τόσους πολλούς Ναζί στις υπηρεσίες της, ώστε απεφάσισαν να εξοβελίσουν τα 2 SS του ονόματος, τα οποία δημιουργούσαν...μαύρους συνειρμούς και να μετονομαστούν, ως ευηχότερη και πιο απρόσωπη CIA! Τα εν λόγω κατάλοιπα πρώην Ναζί κατασκόπων, ενεπλουτίσθησαν με βάση το πρόγραμμα PAPERCLIP, δημιουργώντας τις βάσεις για την εισαγωγή στις Η.Π.Α. περίπου 600 διακεκριμένων Ναζί επιστημόνων κατά τα πρώτα χρόνια του ψυχρού πολέμου! 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Χούμπερτους Στρούγκχολντ, συνάδελφο Βιολόγο, ο οποίος κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ήταν αναμεμειγμένος σε πειράματα στο Νταχάου και ο οποίος ανεγνωρίσθη αργότερα απ' την NASA, ως ο πατέρας της διαστημικής Ιατρικής;;! Ποιος δεν θυμάται επίσης τον διάσημο πατέρα της πυραυλικής τεχνολογίας Βέρνερ Φον Μπράουν, μετέπειτα διευθυντή της NASA;; Το 1947, o Πρόεδρος Τρούμαν με το περίφημο National Security Act, προσέδωσε στην CIA πλήρη ανεξαρτησία και αυτονομία για να μπορεί υποτίθεται η Αμερικανική Κυβέρνηση να αρνηθεί τις συνέπειες των πράξεων των πρακτόρων της! Ομοίως, η CIA έχει το προνόμιο να μη δίνει αναφορά σε κανέναν (ούτε καν στον Πρόεδρο των Η.Π.Α.) σχετικά με τις μεθόδους της δράσης της, όπως επίσης και το πώς αξιοποιεί τα κονδύλια, που λαμβάνει από τον Αμερικανικό λαό. Με άλλα λόγια, η CIA έχει γίνει «κράτος εν κράτει» μέσα στην Αμερική, παρόλο που σύμφωνα με την νομοθεσία δεν προβλέπεται να έχει καμία δυνατότητα επέμβασης στο εσωτερικό των Η.Π.Α. αλλά μόνο στο εξωτερικό, (!) εκεί δηλαδή, όπου υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να έχει καμία δικαιοδοσία! 

Πώς θα αντιδρούσατε εάν σας έλεγα, ότι οι όποιες πράξεις βασανισμού από τους Ναζί κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έχουν εδώ και επτά δεκαετίες συστηματικά ξεπεραστεί από την δράση αυτού του νέου...μεταλλαγμένου υβριδίου τερατογένεσης (λέγε με CIA) σε πλείστες όσες δραστηριότητες;;!! Για παράδειγμα, προγράμματα, όπως το BLUEBIRD και το MK-ULTRA για τον νοητικό έλεγχο της συνείδησης, τα οποία περιελάμβαναν ηλετροσόκ, τεχνικές υπνώσεως και πλύσης εγκεφάλου, εργαστηριακή απομόνωση, ναρκωτικά διαλύσεως της μνήμης για την εύρεση του περίφημου ορού της αλήθειας και τόσα άλλα φρικτά βασανιστήρια σε ανθρώπινα πειραματόζωα (!) είναι κατά πολύ απεχθέστερα κάθε Ναζιστικής πρακτικής φυλετικού μίσους και ρατσισμού! Ο τελευταίος σήμερα ενσαρκώνεται σε παραλήρημα αντιρωσικού μένους, από το δημοκρατικό…αληταριό του βαθέως κράτους των Η.Π.Α. παίρνοντας εντολές από…την ίδια την CIA! Δεν τους ενοχλούν όμως μόνο οι Ρώσοι! Στόχος τους είναι να εξαφανίσουν κάθε κοιτίδα πατριωτισμού, ανά την υφήλιο και πρώτα πρώτα μέσα στην Αμερική! Γι’ αυτό «έβγαλαν από την μέση» τον Πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω θα έπρεπε να βραβευθεί με το Νόμπελ Ειρήνης! Αντιθέτως, η παράταξη Μπάιντεν (όπως και ο ίδιος με το Μπάιντεν Gate) έχει βουτηχτεί μέχρι το λαιμό στις μίζες, πουλώντας όπλα στους Ουκρανούς, τούτου δοθέντος επιθυμούν σφόδρα την διαιώνιση του πολέμου!
 
Επιθυμείτε να συνεχίσω για το ποιοι είναι οι ΝεοΝαζί;; Aπό το 1951 μέχρι το 1970, το Υπουργείο Αμύνης των Η.Π.Α. χρηματοδοτούμενο από την CIA διεξήγαγε χιλιάδες πειράματα χημικών και βιολογικών όπλων με δοκιμές στον ανοιχτό αέρα βακτηρίων και ιών, που προκαλούν ασθένειες σε ανθρώπους, ζώα και φυτά. Επιπροσθέτως, περίπου 23.000 Αμερικανοί στρατιώτες (!) έχουν εκτεθεί σε ακτινοβολία από 1400 δοαφορετικά προγράμματα στα 30 χρόνια μετά τον Β
Παγκόσμιο Πόλεμο! Θέλετε μήπως να αναφερθώ στην σχέση της CIA με το Παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών ή στο σχέδιο PHOENIX, στο Βιετνάμ, όπου χιλιάδες άνθρωποι σφαγιάσθησαν διότι δεν συμφωνούσαν με τους στόχους των Αμερικανών;;!!
Μήπως να μιλήσουμε για την Area 51, το φυσικό...βασίλειο της CIA καθώς και για την σχέση της με εξωγήινους και ηλεκτρονικά όπλα ή μήπως για την πρόσφατη χρηματοδότηση του εργαστηρίου της Γιουχάν στην Κίνα σχετικά με τον Covid19 αλλά και άλλους ιους σε διάφορα μέρη του κόσμου;; (Βλέπε Ουκρανία...) Κάποια άλλη στιγμή θα τα δούμε αναλυτικά για να σταματήσει επιτέλους το κρυφτούλι στις πλάτες των λαών, πιόνια στην σκακιέρα των επικυρίαρχων του πλανήτη.

Η Ρωσία, είτε ως τσαρική Ρωσία, είτε ως Σοβιετική Ένωση, ήταν πάντοτε μπροστάρης στον αγώνα των λαών για ελευθερία! Ενέπνεε κι εξέφραζε στα πεδία των μαχών την πάλη ενάντια σε κάθε μορφής σκοταδισμού, που απειλούσε την ανθρωπότητα! Ο μεγάλος πατριωτικός πόλεμος, του 1819 (όπου ο στρατηγός Κουτούζοφ διέλυσε στην Μόσχα τον Ναπολέοντα κάνοντας τον να υποστεί ένα βατερλώ…λίγο πριν το Βατερλώ) οι ΡωσοΤουρκικοί πόλεμοι, ο πόλεμος έναντίον των Γερμανών το 1941 (όπου 150 διαφορετικές εθνότητες της πρώην ΕΣΣΔ πολέμησαν σαν μια γροθιά, σαν μια πνοή τον Γερμανικό μισανθρωπισμό) αποτελούν παράσημα, ενδεικτικά της αδάμαστης Ρωσικής ψυχής! Το ίδιο θα γίνει και τώρα, όπου ο συρφετός της πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ την έχει περικυκλώσει. Θυμίζει την εκστρατεία του Ξέρξη εναντίον της Ελλάδος, όπου σχεδόν όλοι οι λαοί του τότε γνωστού κόσμου, υπό την αρχηγία του βασιλέα των βασιλέων επεχείρησαν να κατακτήσουν την Ελλάδα! Επεχείρησαν να πάρουν τα εδάφη μας και εν τέλει…είδατε τί πήραν! Το ίδιο θα πάθουν και σήμερα με την Ρωσία, αφού η Ελλάς πλέον στέκεται ανίκανη όχι μόνο να αποτελέσει Αυτοκρατορία αλλά ούτε καν να αρθρώσει ένα απλό ΟΧΙ απέναντι στους αλλότριους νταβατζήδες της! Μετετράπη σε χώρα δουλοπαροικία, έγινε ένα κράτος-παρίας διότι…ανήκομεν εις την Δύση!

Αλήθεια, η Κύπρος και τα Ίμια πού ανήκουν;;
Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις