Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Δάκης: Nέος Γολγοθάς για τον τραγουδιστή – H MAXH στο Nοσοκομείο Εδώ και χρόνια παλεύει με τον καρκίνο

 


Νέα ταλαιπωρία περνάει με την υγεία του ο Δάκης, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα σε μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων της Αθήνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso.

Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι αρκετά εύθραυστη. Αυτό λέει ο ίδιος ο Δάκης στους συναδέλφους του που αγωνιούν για την κατάστασή του και επικοινωνούν μαζί του, όποτε αυτό είναι εφικτό, για να μάθουν νέα για την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Δάκης όμως δεν λυγίζει, πολεμάει με σθένος τον καρκίνο, όπως και στην αρχή και έχει στο πλευρό του και σε αυτή τη νέα μάχη κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικούς πολύ καλούς φίλους.

Ο γνωστός τραγουδιστής, τον περασμένο Νοέμβριο, θέλοντας να καθησυχάσει τον κόσμο για όσα λέγονταν για την ασθένειά του, είχε μιλήσει στο Πρωινό. «Ξέρετε, το σπασμένο τηλέφωνο, ότι πέρασα δύσκολα εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι γνωστό όπως και το ότι έχω καρκίνο και κάνω χημειοθεραπείες. 

Η ιστορία έχει ως εξής: Πήρα ένα μικρόβιο σε κάποια από τα τηλεοπτικά στούντιο στα οποία ήμουν. Το μικρόβιο ήταν στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα περίπου 20-25 ημέρες. 

Το μικρόβιο καταπολεμήθηκε, αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα συν τις χημειοθεραπείες που έκανα, και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική. Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική αγωγή. Έχασα 20 κιλά μέσα σε έναν μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες. Δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. 

Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα, μπορώ και μιλάω καλύτερα. Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς, πολλούς φίκους και συναδέλφους που με φροντίζουν, έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει» έλεγε τότε ο Δάκης.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις