Κυριακή 1 Μαΐου 2022

«Επιτάφιος» για THN OYKPANIKH Αεροπορία: Καταρρίφθηκαν μαχητικά, drones και βαλλιστικοί πύραυλοι στο Χάρκοβο

 


«Επιτάφιος» για την ουκρανική Αεροπορία (ή ότι έχει απομείνει από αυτή με τις «ενέσεις» των κρατών του ΝΑΤΟ) στο Χάρκοβο: «Ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-300, Buk-M1 και Pantsir S.1 κατέρριψαν δύο ουκρανικά αεροσκάφη υποστρατηγικής κρούσης Su-24M, 12 drones και δύο πυραύλους εδάφους-εδάφους Tochka-U που είχαν εκτοξευθεί κατά πολιτικών στόχων», δήλωσε την Κυριακή (1/5/2022) ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Igor Konashenkov.

«Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δύο βομβαρδιστικά Su-24M της ουκρανικής Αεροπορίας στην περιοχή του Χάρκοβο. Επίσης 12 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας», σημείωσε.

Η ουκρανική αεροπορική δύναμη είχε εξαπολυθεί για να κτυπηθούν στόχοι στο εσωτερικό της Ρωσίας.

Η ρωσική αεράμυνα, είναι ο μοναδικός κλάδος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, μαζί με τους Spetsnaz-GRU, που έχει σταθεί «στο ύψος» των απαιτήσεων του πολέμου: Τίποτα δεν περνά από το αδιαπέραστο φράγμα πυρός των α/α ρωσικών πυραύλων, ενώ οι Spetsnaz, μόνο επιτυχίες έχουν καταγράψει από την αρχή του πολέμου.

Αντίθετα οι μονάδες αλεξιπτωτιστών (VDV) υπέστησαν βαριές απώλειες στο Κίεβο ως αποτέλεσμα της ανόητης τακτικής της ρωσικής διοίκησης, ενώ και οι μονάδες τεθωρακισμένων και μηχανοκίνητου πεζικού είχαν βαριές απώλειες.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις