Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Kαβάλα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το φρικτό τροχαίο – «Φεύγω μανούλα» – ΒΙΝΤΕΟ

 


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (2/6) στο χωριό Γαληψός, του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα. Οι εικόνες από το σημείο σοκάρουν. Παντού συντρίμμια, θάνατος, άμορφες σιδερένιες λαμαρίνες… 

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τρομακτικό τροχαίο, που σημειώθηκε στην Γαληψό, το πρωί της Πέμπτης. Νεκροί είναι ένας 20χρονος Αρμένιος και δύο Έλληνες, ένας 23χρονος και ένας 60χρονος. Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας είναι αποκαλυπτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το φορτηγό.

πηγή: proininews.gr

Στο αυτοκίνητο μάρκας Audi επέβαιναν ο 20χρονος και ο 23χρονος, και οι δύο κάτοικοι Ξάνθης. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο οδηγός πιθανότατα ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη του οχήματος, που ήταν ανασφάλιστο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στον δρόμο τους, οι δύο νεαροί έπεσαν σε αστυνομικό μπλόκο που είχε στηθεί για τον εντοπισμό παράτυπων μεταναστών. Οι αστυνομικοί έλεγξαν την πινακίδα του οχήματός τους, διαπίστωσαν ότι δεν έχει ασφάλεια και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Εικάζεται ότι οι δύο νεαροί φοβήθηκαν όταν είδαν το μπλόκο και τότε ο οδηγός άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί μπήκαν στο περιπολικό και προσπάθησαν να τους καταδιώξουν, χωρίς επί της ουσίας να γίνει καταδίωξη καθώς το Audi στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί είχε μεγαλύτερη ιπποδύναμη και δύσκολα θα μπορούσε να το προλάβει το περιπολικό.

Όταν το όχημα έφτασε με μεγάλη ταχύτητα στη διασταύρωση με την Γαληψό, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα επιχείρησε να στρίψει. Ο οδηγός του Audi έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και χτύπησε πάνω στη ρόδα του ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα.

 

Και τα δύο οχήματα εξετράπησαν της πορείας τους και πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου έπεσαν πάνω σε ένα φορτηγό. Δυστυχώς, ο οδηγός του φορτηγού εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του σε ένα καφενείο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Στη συνέχεια χτυπά στο βυτίο που ήταν σταθμευμένο μπροστά από ένα  κατάστημα γεωργικών εφοδίων, με αποτέλεσμα να σπάσει η τζαμαρία του και η ιδιοκτήτριά του να γλιτώσει από θαύμα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που ανέσυραν νεκρούς και τους δύο νεαρούς που επέβαιναν στο Audi, ηλικίας 20 και 23 ετών. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η δύναμη με την οποία έγινε η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το φορτηγό που ήταν γεμάτο από εμπορεύματα, «γύρισε» σχεδόν 180 μοίρες.

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη με την τραγωδία που συνέβη, ενώ οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

O άτυχος οδηγός του φορτηγού, Φώτης Ασλανίδης

Ραγίζει οι καρδιές η μητέρα του οδηγού του φορτηγού

Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου οδηγού του φορτηγού, που μίλησε στο Live News του MEGA. Ο γιος της, που εργαζόταν σε κάβα, έφυγε το πρωί για τη δουλειά αλλά δεν επέστρεψε ποτέ πίσω.

«Δεν ξέρω, η αστυνομία μόνο. Ο γιος μου είναι καλέ, ο γιος μου είναι, δύο μέτρα παλικάρι. Σήμερα σηκώθηκε, σήμερα πήγε στη δουλειά και λέει: “Φεύγω μανούλα». Στο καλό”, λέω. Και πήγε στη Γαληψό εκεί που ξεφόρτωνε, κυνηγούσε η αστυνομία κάτι, αυτούς τους λαθραίους και πήγαν να… Σκοτώθηκαν πέντε άτομα και μετά σκοτώθηκαν και οι ίδιοι και σκότωσαν και τον γιο μου. Ο γιος μου δεν ήταν μέσα στο αμάξι, ήταν κάτω, κουβαλούσε πράγματα στο μαγαζί», είπε η μητέρα του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις