Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Mανώλης Mητσιάς για ομοφυλόφιλους: “Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς”


 Ο Μανώλης Μητσιάς μίλησε για όλους και για όλα στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων προχώρησε σε μια δήλωση σε σχέση με τους ομοφυλόφιλους που προκαλεί αίσθηση.

Τι ρόλο έπαιξε στην ζωή του ο έρωτας; “Σημαντικό. Γιατί ερωτεύτηκα την γυναίκα μου, την παντρεύτηκα και κρατήσαμε τον γάμο μας 55 χρόνια. Μέσα στο σπίτι, ο άρχων είναι η γυναίκα όχι ο άντρας. Η γυναίκα κρατά την οικογένεια, σου φτιάχνει τη διάθεσή σου για να πας πιο ευχάριστα στη δουλειά. Ο έρωτας μετά από 50 χρόνια, ακόμα υπάρχει, αν δεν υπήρχε μπορεί και να είχα χωρίσει. Όταν κάποιος λέει ότι ερωτεύτηκε μία άλλη γυναίκα, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένος με την προηγούμενη”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στους ομοφυλόφιλους ο Μανώλης Μητσιάς δήλωσε: “Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις