Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Πάτρα: Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας – Πρώτη αντίδραση από την Pούλα Πισπιρίγκου


 Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος σχολίασε το πόρισμα που κατέθεσαν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός, όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr. Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι δεν έχει στα χέρια του το πόρισμα και απόρησε πώς δημοσιεύθηκε το περιεχόμενό του νωρίτερα από την κατάθεσή του. Ενώ από τις βολές του δεν γλίτωσε ο κ. Λέων που ήταν στο στούντιο της εκπομπής.

“Ήταν από την αρχή δύσκολη η υπόθεση. Έχουμε ένα τριπλό θλιβερό περιστατικά. Έχουμε δύο αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις και ένα πόρισμα που έρχεται τώρα να ρίξει περισσότερο φως με βάση την παραγγελία της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής σχετικά με τα αίτια θανάτου. Η πρώτη σκέψη είναι ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις. Η μία άποψη των Τσιόλα και Τσάκωνα, που έκαναν την αρχική ιατροδικαστική έκθεση και την νεκροψία των δύο παιδιών και ένα πόρισμα των κυρίων Καρακούκη και Καλόγρηα που διατυπώνει μια διαφορετική άποψη. Ποια θα πρέπει να επιλέξουμε και να υιοθετήσουμε από τις δύο και για ποιον λόγο;. Είναι η πρώτη απορία μου” είπε αρχικά ο συνήγορος της προφυλακισμένης για την δολοφονία της Τζωρτζίνας.

“Επιτρέπεται δεύτερος βαθμός κρίσης σε μια νεκροψία – νεκροτομή; Ποια είναι τα στοιχεία που έχει παραπάνω ένας επιστήμονας που παίρνει έγγραφα για να τα αξιολογήσει από αυτόν που έχει δει με τα μάτια του; Τρίτον, ακούω να λέγεται ότι σε αυτή την χώρα όλα λειτουργούν λάθος και στραβά, να δούμε αν είναι φυσιολογικό να έχουμε ένα πόρισμα, του οποίου το περιεχόμενο να έχει δημοσιοποιηθεί πριν ακόμη αυτό καλά – καλά συνταχθεί; Πώς είναι δυνατόν να ξέρει τις μεθόδους που ακολουθήθηκαν και το αποτέλεσμα του πορίσματος ο κ. Λέων; Πώς τα ξέρει; Εμείς δεν το έχουμε στα χέρια μας για να μπορέσουμε να το διαβάσουμε! Πώς το ξέρει ο κ. Λέων; Έχει πληροφορίες με τον κ. Καρακούκη και τον κ. Καλόγρηα;” πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι δεν έχει πρόσβαση στο πόρισμα και ενημερώνεται μόνο από τις εκπομπές σχετικά με το περιεχόμενο.

Η μητέρα της Ρούλας έχει ήδη αναφερθεί στην κατάθεσή της για 3 ξυλοδαρμούς της κόρης της από τον Μάνο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το “Πρωινό” του ANT1, στην πολύωρη κατάθεσή της, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάκη, αποκάλυψε στις Αρχές τουλάχιστον 3 με 4 νέα περιστατικά ξυλοδαρμού της Ρούλας αλλά και άγριων τσακωμών μεταξύ της κόρης της και του Μάνου Δασκαλάκη. Προφανώς, στόχος της είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, να βάλει στο κάδρο των ευθυνών τον Μάνο Δασκαλάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις