Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Tην πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνα – Σοκάρει ο ιατροδικαστής

 


Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 59χρονης γυναίκας, η οποία έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον σύζυγό της, στη Δράμα. Η νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Προσοτσάνης, ενώ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μικρότερη κόρη του ζευγαριού, που εντόπισε τους γονείς της νεκρούς. 

Νωρίτερα σήμερα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 59χρονης και του αυτόχειρα συζύγου της. Πληροφορίες της Voria.gr αναφέρουν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε στο σαλόνι του σπιτιού τους με δύο φυσίγγια από κυνηγετική καραμπίνα.

Δολοφόνησε την γυναίκα του και έπειτα από 30 λεπτά αυτοκτόνησε

Η 59χρονη επλήγη από σφαίρες στην πλάτη και στον θώρακα και υπέστη ρήξη καρδιάς, πνευμόνων και ήπατος. Σημειώνεται ότι τα σκάγια που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν χοντρά, δηλαδή απ’ αυτά που συνήθως χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνων.

Τριάντα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 64χρονος άνδρας μπήκε στην μπανιέρα του σπιτιού του και πυροβόλησε μια φορά τον εαυτό του στην κοιλιακή του χώρα. Και αυτός έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 59χρονης δεν προέκυψαν κάποια σημάδια πάλης ή προηγούμενης σωματικής κακοποίησης.

Δράμα - γυναικοκτονία

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, αφορμή για την γυναικοκτονία φαίνεται πως αποτέλεσε η απόφαση της 59χρονης να φύγει από το σπίτι, στο οποίο κατοικούσε με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης στη Voria.gr, το ζευγάρι ήταν μαζί για τουλάχιστον 30 χρόνια και είχε δύο παιδιά καθώς και τρία εγγόνια.

Πρόσφατα, ωστόσο, η 59χρονη αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον 64χρονο. Κατά το διάστημα αυτό, η γυναίκα συζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ωστόσο, πρόσφατα είχε πάρει την μοιραία -όπως αποδείχτηκε- απόφαση να φύγει από το σπίτι. Αυτό, ωστόσο, δεν έγινε ποτέ καθώς ο 64χρονος πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε θανάσιμα την 59χρονη, ενώ μετά αυτοκτόνησε κι αυτός, χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο.

Η 33χρονη κόρη του ζευγαριού τους αντίκρισε νεκρούς, όταν επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών της στις 8.30 το πρωί, χθες.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Προσοτσάνης σημειώνει ότι όλη η κοινότητα είναι σοκαρισμένη, καθώς επρόκειτο για ένα ζευγάρι γνωστό στην περιοχή, ήσυχο, το οποίο δεν είχε δώσει δικαιώματα και δεν φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα, τουλάχιστον οικονομικής φύσεως. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, σημειώνει ο δήμαρχος, ότι θα υπήρχε τέτοια εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις