Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Έλον Μασκ: Το ερωτικό τρίγωνο και η διάψευση – Ποια είναι η πρώην σύζυγος του συνιδρυτή της Google

 


Η εν διαστάσει σύζυγος του συνιδρυτή της Google Σεργκέι Μπριν, Νικόλ Σάναχαν φέρεται να είχε σχέση με τον Έλον Μασκ. Το σκάνδαλο που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει θύελλα σχολίων και δημοσιευμάτων.

H Νικόλ Σάναχαν είναι δικηγόρος με έδρα την Καλιφόρνια και επιχειρηματίας της Silicon Valley. Φέρεται λοιπόν να είχε μια σύντομη σχέση με τον CEO της Tesla τον Δεκέμβριο, κάτι που ώθησε τον σύζυγό της να υποβάλει αίτηση διαζυγίου και να τερματίσει τη μακροχρόνια φιλία του με τον Μασκ, ανέφερε η Wall Street Journal.

Πριν γίνει πρωτοσέλιδο επειδή βρίσκεται στο επίκεντρο του ερωτικού τριγώνου μεταξύ δύο από τους πλουσιότερους άνδρες του κόσμου, η Σάναχαν ήταν γνωστή για την ίδρυση της ClearAccessIP, μιας εταιρείας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τη διαχείριση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Πούλησε την εταιρεία το 2020.

Η Σάναχαν και ο Μπριν ήταν παντρεμένοι για περισσότερα από τρία χρόνια, αλλά ανακοίνωσαν τον Ιούνιο ότι σχεδιάζουν να χωρίσουν, επικαλούμενοι «ασυμβίβαστες διαφορές».

Το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και αυτή τη στιγμή διαπραγματεύονται τους όρους του διαζυγίου τους, στο οποίο εκείνη ζητά περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με την έκθεση.

Nicole Shanahan

Κόρη Κινέζων μεταναστών, η Σάναχαν μίλησε για τη μητέρα της, η οποία εργαζόταν ως υπηρέτρια, και ότι μεγάλωσε με δημόσια βοήθεια. Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Puget Sound στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον, όπου σπούδασε οικονομικά, ασιατικές σπουδές και κινέζικα. Απέκτησε το πτυχίο της στη Νομική στο Πανεπιστήμιο Santa Clara, κάνοντας μια θητεία ως φοιτήτρια ανταλλαγής στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης.

Αρνείται την παράνομη σχέση ο Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι είχε σχέση με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google.

Ο 51χρονος με ανάρτησή του στο Twitter το βράδυ της Κυριακής διέψευσε τις πηγές που ισχυρίστηκαν ότι γονάτισε για να παρακαλέσει τον Μπριν για συγχώρεση σε ένα πάρτι νωρίτερα φέτος, αφού ο ιδρυτής της Google έμαθε για τη σχέση του Μασκ με τη σύζυγό του, Νικόλ Σάναχαν.

Ο δισεκατομμυριούχος έγραψε στο Twitter ως απάντηση στο άρθρο της Wall Street Journal: «Αυτό είναι βλακεία. Ο Sergey και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ! Έχω δει τη Νικόλ μόνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους γύρω μου. Τίποτα ρομαντικό».

Έδωσε αμέσως λίγο πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες, ισχυριζόμενος: «Δεν έχω κάνει καν σεξ εδώ και πολλά χρόνια (αναστεναγμός)».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις