Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Iβάνα Τραμπ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου – Τα ευρήματα του ιατροδικαστή


 Η Ιβάνα Τραμπ πέθανε όταν έπεσε κατά λάθος από τις σκάλες του σπιτιού της στο Μανχάταν – όπου ένας συντηρητής βρήκε το σώμα της δίπλα σε ένα φλιτζάνι χυμένο καφέ.

Η προσωπική βοηθός και μια καθαρίστρια είχαν έρθει στο σπίτι της 73χρονης στο Upper East Side την Πέμπτη, όταν χτύπησαν το κουδούνι και κάλεσαν το τηλέφωνό της για να μπουν μέσα, κανείς δεν απάντησε.

Τότε κάλεσαν τον επιστάτη του κτιρίου, αλλά δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα επειδή ήταν διπλά κλειδωμένη από μέσα, είπαν πηγές στη NY POST.

Τελικά, ένας υπάλληλος συντήρησης κλήθηκε στο σημείο, άνοιξε την πόρτα – και βρήκε την Τραμπ στο πάτωμα με το φλιτζάνι καφέ χυμένο δίπλα της.

Η πρώην σύζυγος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ υπέστη «αμβλύ τραύμα πρόσκρουσης» στον κορμό της, ανακοίνωσε το ιατροδικαστικό γραφείο της Νέας Υόρκης. Ο θάνατός της κρίθηκε επίσημα ως «ατύχημα» από το γραφείο του ιατροδικαστή.

Το “αντίο” από τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο 45ος πρόεδρος ανακοίνωσε τον θάνατο της πρώτης του συζύγου και μητέρας των τριών παιδιών του, Ντόναλντ Τζούνιορ, Έρικ και Ιβάνκα, στην πλατφόρμα του Truth Social.

«Με μεγάλη λύπη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, που είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη», έγραψε. «Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή».

Και συνέχισε: «Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ. Ήταν τόσο περήφανη γι’ αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι γι’ αυτήν. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!»

Η υγεία της Ιβάνα Τραμπ είχε επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια, δήλωσε πηγή κοντά στην οικογένεια. Γεννημένη ως Ivana Marie Zelníčková στην Τσεχοσλοβακία, η Ιβάνα Τραμπ ήταν επαγγελματίας σκιέρ στα νιάτα της, σχεδόν φτάνοντας την Ολυμπιακή ομάδα.

Εργάστηκε ως μοντέλο στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο Ντόναλντ στη Νέα Υόρκη το 1976. Παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα. Οι δυο τους χώρισαν το 1992, αλλά εκείνη κράτησε το διάσημο επώνυμο του πρώην συζύγου της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις