Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

IPAN: Η αξονική τομογραφία άφησε άφωνους τους γιατρούς


 Ένας παντρεμένος άνδρας από το Ιράν αναρρώνει αφού οι γιατροί αφαίρεσαν ένα μπουκάλι νερό από το ορθό του. Το αντικείμενο ανακαλύφθηκε αφού ο 50χρονος έφτασε στο νοσοκομείο με τη σύζυγό του, η οποία ανησύχησε μόλις σταμάτησε να τρώει και άρχισε να υποφέρει από κοιλιακούς πόνους και δυσκοιλιότητα.

Ο άνδρας συνέχισε να κρύβει με επιτυχία το οδυνηρό μυστικό του, μέχρι που αποκαλύφθηκε στους γιατρούς μέσω αξονικής τομογραφίας.

Σύμφωνα με ένα άρθρο στο Clinical Case Reports Journal, ο άνδρας απέφυγε να αναφέρει ότι είχε τοποθετήσει το αντικείμενο μόνος του, λόγω «αμηχανίας» και «φόβου για τη γυναίκα του».

Η μελέτη αναφέρει ότι είχε εισαγάγει το μπουκάλι με το κάτω μέρος να μπαίνει πρώτο, προκειμένου να χρησιμοποιήσει το επάνω μέρος ως λαβή για να το τραβήξει έξω..

Η αξονική τομογραφία με σκιαγραφικό (CT scan) κοιλίας και λεκάνης έδειξε ένα μπουκάλι γεμάτο νερό στην περιοχή του ορθού

Όταν όμως ήρθε η ώρα να γίνει αυτό, το αντικείμενο παγιδεύτηκε στο παχύ έντερο του άνδρα. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Imam Khomeini στο Sari δεν ανέφεραν γιατί ακριβώς το μπουκάλι κόλλησε εκεί, αλλά είπαν ότι η σεξουαλική ικανοποίηση κρύβεται συνήθως πίσω από τέτοιου είδους καταστάσεις. Ο άνδρας ήταν επίσης γνωστό ότι είχε ιστορικό κατάθλιψης, σύμφωνα με το Clinical Case Reports.

Έκανε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του μπουκαλιού. Οι χειρουργοί κατάφεραν να τραβήξουν αργά το μπουκάλι προς τα έξω χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στο έντερο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις