Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Ανάληψη ευθύνης για την εγκληματική επίθεση στο Real Group - Η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβε την ευθύνη


 Η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβε την ευθύνη για την εγκληματική επίθεση στο κτίριο του Real Group με κείμενό της που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η οργάνωση εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2020 και έχει κάνει 4 χτυπήματα με γκαζάκια.

Στο κείμενο ανάληψης της ευθύνης συνδέει την επίθεση στο Real Group με τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου αλλά και την απεργία πείνας του Γιάννη Μιχαηλίδη. «Κουβαλήσαμε τον εμπρηστικό μηχανισμό για την επίθεσή μας στη Real σαν να κουβαλάμε τα λείψανα των νεκρών του κοινωνικού πολέμου. Δύο χρόνια ακριβώς μετά τον θάνατο-κρατική δολοφονία του Βασίλη Μάγγου κάναμε αυτήν την ενέργεια και το πνεύμα του Βασίλη ήταν μέσα μας να μας χαμογελάει» αναφέρουν στο κείμενο.

«Η δράση μας στη Real Group είναι ολόψυχα αφιερωμένη στον αναρχικό απεργό πείνας και σύντροφο Γιάννη Μιχαηλίδη που από τις 23/05 διεκδικεί το αυτονόητο: την αποφυλάκισή του…» αναφέρουν σε άλλο σημείο του κειμένου προσπαθώντας να αιτιολογήσουν την εγκληματική, τρομοκρατική επίθεση στις εγκαταστάσεις του Real Group. Στο κείμενο ζητούν συγγνώμη από την ηχολήπτρια του Realfm, Κατερίνα Βουτσά, προφανώς φοβούμενοι την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις