Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

«Υποκλοπές A.E»! Αποκαλύψεις αλλά και άρθρα που δείχνουν ότι η Kυβέρνηση δεν έχει πια την πρωτοβουλία των κινήσεων


     «Σύμπραξη» κρατικού και «ιδιωτικού τομέα» στις υποκλοπές στην Ελλάδα, αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος σε εκτενέστατο ρεπορτάζ του στο Βήμα της Κυριακής.

Στο ρεπορτάζ περιγράφεται ο τρόπος που «νοικιάζονταν» υπηρεσίες παρακολούθησης για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων! Αν υπήρχαν «αιτήματα» για επιπλέον πρόσωπα, τότε υπήρχαν και επιπλέον χρεώσεις! Μένει να δούμε τι μας κόστισαν οι … παρακολουθήσεις μας.

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ιδιώτες που έχουν σχέση έμμεση ή άμεση με πολιτικούς παράγοντες ή με αξιωματούχους ελληνικών υπηρεσιών.

Το ρεπορτάζ έρχεται να προστεθεί σε εκείνο της Καθημερινής που έκανε λόγο για την αποκάλυψη τουλάχιστον 7 με 8 προσώπων που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση!

Η κυβέρνηση παίζει τις καθυστερήσεις με την ανοχή της αντιπολίτευσης που δείχνει να μη βιάζεται να γίνει η συζήτηση στη Βουλή. Η υποψία που υπάρχει είναι ότι ο Κ.Μητσοτάκης θα θελήσει να πάει πρώτα στη ΔΕΘ για να κάνει ανακοινώσεις …παροχών και μετά να αμυνθεί για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Οι πληροφορίες από «κυβερνητικές πηγές» επιμένουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση για πρόωρες εκλογές, ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η πρωτοβουλία των κινήσεων μπορεί να αφαιρεθεί από τον πρωθυπουργό ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τα πράγματα έχουν αλλάξει από την εποχή που πίστευε ότι ήταν αλώβητος.

Το άρθρο που υπογράφει ο Αντώνης Καρακούσης στο Βήμα της Κυριακής περιγράφει την πραγματική κατάσταση και δείχνει ότι κανένας δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι ξημερώνει.

Επιπλέον αποδομεί και το άκρως υποτιμητικό για τους Έλληνες πολίτες κυβερνητικό αφήγημα που λέει ότι «όλα θα κριθούν από τη τσέπη». Προφανώς και όλος ο κόσμος ενδιαφέρεται πρώτα απ ΄ όλα για τα οικονομικά του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να ανεχτεί παράνομες δραστηριότητες από την οποιαδήποτε κυβέρνηση, ούτε ότι επιθυμεί να έχει μια κυβέρνηση που εξελίσσεται σε καθεστώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις