Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Η Άννα είναι σαν την Coca Cola, πάει με όλα! Το «γλείψιμο» στον Μητσοτάκη, το ΔΣ της 3Ε και οι δηλώσεις για τον Τέλογλου!


 Εκεί που έγλειφε πατόκορφα τον Μητσοτάκη μην τυχόν και πάρει καμμία υπουργική θεσούλα, στο πλαίσιο διεύρυνσης προς το Κέντρο, ξαφνικά άλλαξε ρότα, ξαναθυμήθηκε το ΠΑΣΟΚ και έσπευσε να πάρει θέση δίπλα στον «Βοσκό», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν τον Ν. Ανδρουλάκη οι παλιές κακές γλώσσες του Κινήματος!

 

Η Χάννα του ΠΑΣΟΚ, που διέλυσε την ΠΑΙΔΕΙΑ…

Η Χάννα του Γιωργάκη… του Σημίτη… του Βενιζέλου… του Ραγκούση και του Λοβέρδου (που είναι εβραϊκής καταγωγής ομού αμφότεροι και οι τρεις)… η Χάννα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ… η νεοταξίτισσα Χάννα… η Χάννα του εβραίου Δαυϊδ…

Πότε θα γλυτώσουμε από τα οβραίικα ερπετά;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. “Βοσκός” το ανδρουλάτσι;;;

Και τα γίδια στο μαντρί;;;

Θέλω να δω την γκλίτσα και να σαλαγάει τα πρόβατα…

 

Τελικά αυτή η Άννα Διαμαντοπούλου είναι σαν την Coca Cola, πάει με όλα!

Εκεί που έγλειφε πατόκορφα τον Μητσοτάκη μην τυχόν και πάρει καμμία υπουργική θεσούλα, στο πλαίσιο διεύρυνσης προς το Κέντρο, ξαφνικά άλλαξε ρότα, ξαναθυμήθηκε το ΠΑΣΟΚ και έσπευσε να πάρει θέση δίπλα στον «Βοσκό», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν τον Ν. Ανδρουλάκη οι παλιές κακές γλώσσες του Κινήματος!

 

Η Άννα λοιπόν, που παρεμπιπτόντως αποτελεί και μέλος του ΔΣ της 3Ε, έσπευσε να συγχαρεί τον γερμανόφιλο Τέλογλου για τις δήθεν αποκαλύψεις του!

Τις συνωμοσιολογίες δηλαδή, που κατασκευάζουν και υπαγορεύουν τα διάφορα κέντρα εξουσίας, εντός και εκτός Ελλάδος, με τη βοήθεια της Διαπλοκής και των πάσης φύσης νταραβεριτζήδων, περί Predator και παράνομων παρακολουθήσεων, που ούτε υφίστανται, ούτε αποδεικνύεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί!

Σε απλά λόγια, οι μάσκες πέφτουν και το σύστημα που κινεί τα νήματα έρχεται στο φως…

 

Θεμιστοκλής Δεμίρης: ο νέος διοικητής της ΕΥΠ, «άνθρωπος» της Ντόρας (στο παρελθόν) και του Ν. Δένδια (στις μέρες μας)!

Για να καταλαβαίνετε τους πολιτικούς συσχετισμούς ενόψει εκλογών την Άνοιξη και διαμόρφωσης ισορροπιών στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας σας πληροφορώ ότι ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης, εξαίρετος διπλωμάτης και χαμηλών τόνων προσωπικότητα, στους κόλπους της Διπλωματίας και του Υπ. Εξωτερικών θεωρείται ως «άνθρωπος» της Ντόρας που στη συνέχεια μεταπήδησε στο μπλοκ επιρροής του Νίκου Δένδια, ο οποίος φέρεται ως ο Νο1 υποψήφιος βάσει της δημοφιλίας, να διαδεχτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη εάν και όταν προκύψει πολιτικό ζήτημα!

 

Πηγή

Ας θυμηθούμε λίγο την… Χάννα έστω και φωτογραφικά, που ως εβραία δεν χάνεται ποτέ… αντιθέτως βρίσκεται σε πόστα που μπορεί να γκρεμίσει τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις