Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Eισβολή στο Εφετείο: Τι υποστηρίζει ο πρώην παίκτης reality – Τα κινητά και η μυστική ατζέντα


 «Εχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή. Είμαι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και αυτό που ζητάω είναι η βοήθεια. Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ και να σώσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου. Είμαι πατέρας δύο μικρών παιδιών και τα σκέφτομαι συνέχεια. Τα χρήματα δεν προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών, θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου…». Το μήνυμα αυτό στέλνει από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο πρώην παίκτης μουσικού ριάλιτι Βασίλης Γοργολίτσας, μετά την επεισοδιακή εισβολή του στο Εφετείο πριν από λίγες ημέρες, «φορτωμένος» με 1,5 εκατ. ευρώ και όλων των ειδών τις ναρκωτικές ουσίες…

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΩΡΑΪΤΗ


Ο 34χρονος επιμένει να δηλώνει «πολυτοξικομανής» στον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, που τον επισκέφθηκε, ο οποίος και κατέθεσε αίτημα στον ανακριτή προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον κατηγορούμενο. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης ριάλιτι μέχρι στιγμής δεν απάντησε στις ανακριτικές και αστυνομικές Αρχές στο βασικό ερώτημα από ποια ακριβώς «πηγή» προέρχεται το 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε σε τσαλακωμένα χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 ευρώ σε σχήμα «ρολού» που μετέφερε στο λευκό Nissan Juke, ιδιοκτησίας της συζύγου του.

«Χωρίσαμε πριν από 20 ημέρες»

Η σύζυγός του, που κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές, αποκάλυψε και μία ακόμα διάσταση της υπόθεσης: «Είμαι πρώην σύντροφος του Γοργολίτσα Βασιλείου. Διαμέναμε μαζί επί πέντε έτη, μέχρι και πριν από 20 ημέρες, οπότε και χωρίσαμε. Πήρα τα παιδιά μας και πήγαμε στη μητέρα μου. Το αυτοκίνητο τύπου Nissan είναι μεν στο όνομά μου, όμως ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Γοργολίτσας Βασίλειος, ο οποίος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά από τότε που το αγοράσαμε. Εγώ έχω άλλο αυτοκίνητο. Οσον αφορά τα ναρκωτικά και τα χρήματα που κατείχε, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε γνώριζα τις δραστηριότητές του όσο μέναμε μαζί», υποστήριξε η σύζυγός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις