Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

H σύζυγος του Πεσκόφ, Tου εκπροσώπου του Πούτιν, σπάει πιάτα στην Ελλάδα και οι Ρώσοι την Bρίζουν

 


Η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Πούτιν,  βρίσκεται στην Ελλάδα, χωρίς όμως να έχει γνωστοποιήσει που ακριβώς και απ' ότι φαίνεται από το βίντεο που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στον λογαριασμό της στο Instagram , διασκεδάζει ...αλα ελληνικά σπάζοντας πιάτα και χορεύοντας συρτάκι. Σημειώνεται ότι το όνομά της περιλαμβάνεται στη λίστα των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Δύση για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, όπου γεννήθηκε  η Νάβκα το 1975, την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. 


Η σύζυγος του γραμματέα του Πούτιν κάνει διακοπές στην Ελλάδα


«Το σπάσιμο των πιάτων είναι μέρος της νυχτερινής ζωής στην Ελλάδα. Για μένα αυτό είναι ένα αξιοθέατο. Τι νομίζετε;». Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε στο Instagram. 

navka_in__3_
navka_in__1_

Η ανάρτηση της έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών Ρώσων ακόλουθων της που δεν συμφωνούν με την επιλογή της να περναει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε χώρα μη φιλική της Ρωσίας . Άλλοι χρήστες την κατηγορούν ότι διασκεδάζει ξέφρενα τη στιγμή που η χώρα της βρίσκεται σε πόλεμο και αρκετοί Ρώσοι στρατιώτες χάνουν τη ζωή τους στο πεδίο της μάχης, ενώ άλλοι την ρωτούν αν ντρέπεται για εκείνην ο σύζυγός της. 

WhatsApp-Image-2022-08-20-at-21_40_23-_1_
"Πώς φτάσατε εκεί; Κυρώσεις, σύνορα κλειστά..., είσαι η γυναίκα του γραμματέα του προέδρου, πρέπει να είσαι σπίτι, πού είναι ο πατριωτισμός σου;;;"


navka_in


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις