Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Nέος Eρωτας στη σόουμπιζ – Ποιοι ηθοποιοί είναι Zευγάρι


 Νέος έρωτας γεννήθηκε στη σόουμπιζ. Δύο νέοι ηθοποιοί είναι ζευγάρι και δεν το… κρύβουν. Ο λόγος για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και τη Σάντυ Χατζηϊωάννου. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ON time, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο” και τον οποίο γνωρίσαμε στη σειρά του Alpha “Έρωτας Μετά”, και η Σάντυ Χατζηϊωάννου, η Τζένη από τον “Σασμό” έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

 

Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καιρό, έχουν κοινές παρέες, ενώ η Ευγενία Σαμαρά είναι η “μανούλα” τους, όπως την αποκαλούν και οι δυο χαριτολογώντας.

Τον ταλαντούχο ηθοποιό τον είδαμε πέρυσι στον ρόλο του Γιώργη Θεριανού στο αριστούργημα της ΕΡΤ “Αγάπη παράνομη”, δίπλα στην Καριοφυλλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά. Ξεκίνησε το 2017 στο θέατρο και τρία χρόνια αργότερα εντυπωσίασε με την ερμηνεία του στον ρόλο του Μπίλι στο “Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;” του Έντουαρντ Άλμπι, διεκδικώντας μάλιστα το Βραβείο “Δημήτρης Χορν”. Ακο9λούθησε η συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά “Έρωτας μετά” στον ρόλο του Γεράσιμου Δούκα, ενώ πρωταγωνίστησε και στη γερμανική ταινία “Rest in Greece”, τη σκηνοθεσία της οποία ανέλαβε ο Florian Gottschick. Σύντομα θα τον βλέπουμε στη νέα σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο” όπου θα υποδύεται τον Δημήτρη και θα πρωταγωνιστήσει σε έναν απαγορευμένο έρωτα.

Όσο για τη σύντροφό του, τη Σάντυ Χατζηϊωάννου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, ενώ μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της και να σπουδάσει υποκριτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις