Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Δ.Γάκης: «Ο Τ.Μπάιντεν ξανανόσησε μέσα σε τρεις ημέρες αν και πλήρως εμβολιασμένος & με θεραπεία Paxlovid»! «Είναι ενδεικτικό της μυθολογίας και της ατελούς προστασίας που προσφέρουν τα ανωτέρω»

 


Δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός της επαναμόλυνσης του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν με κορωνοϊό μέσα σε τρεις ημέρες (!) ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης.

Άλλωστε ο Αμερικανός πρόεδρος είναι πλήρως εμβολιασμένος (δηλαδή έχει κάνει και τις τρεις δόσεις) ενώ για την πρώτη του νόσηση είχε δεχτεί θεραπεία με το αντιικό φάρμακο της Pfizer, Paxlovid.

Η επαναμόλυνσή του μέσα σε τρεις ημέρες δεν είναι καθόλου κολακευτική ούτε για το εμβόλιο αλλά ούτε και για το φάρμακο της Pfizer.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «είναι ενδεικτικό της μυθολογίας και της ατελούς προστασίας που προσφέρουν τα ανωτέρω» και θα έπρεπε ο περίγυρος του Αμερικανού προέδρου να τον προφυλάξει περισσότερο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, βρέθηκε θετικός στην COVID-19 το Σάββατο, ανέφερε ο γιατρός του σε επιστολή του.

Ο Μπάιντεν δεν παρουσίασε νέα συμπτώματα COVID-19 και «συνεχίζει να νιώθει αρκετά καλά», είπε ο Δρ Κέβιν Ο’ Κόνορ, ο γιατρός του προέδρου.

«Με αυτά τα δεδομένα, δεν υπάρχει λόγος να ξαναρχίσουμε τη θεραπεία αυτή τη στιγμή, αλλά προφανώς θα συνεχίσουμε τη στενή παρακολούθηση», είπε και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν θα επιστρέψει στην καραντίνα, στον Λευκό Οίκο.

«Ο ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΞΑΝΑΝΟΣΕΙ , ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ PAXLOVID
 περιπέτεια του Προέδρου των ΗΠΑ , πλήρως εμβολιασμένου και υπό θεραπεία με το αντιικό φάρμακο της Pfizer, Paxlovid, είναι ενδεικτική της μυθολογίας και της ατελούς προστασίας που προσφέρουν τα ανωτέρω.
#Τα ερωτήματα για το εμβόλιο έχουν πλέον απαντηθεί με τις αποκαλύψεις που έχουν λάβει μορφή καταρράκτου.
#Οι επιφυλάξεις για το αντιικό φάρμακο έχουν εκφραστεί. Το φαινόμενο της αναζωοπύρωσης της λοίμωξης από τον ιό , μετά το πέρας της πενθήμερης αγωγής με το Paxlovid, είναι γνωστή.
#Και έγινε ακόμη πιο γνωστή με την περιπέτεια του ηλικιωμένου Προέδρου των ΗΠΑ.
#Θα προσθέσω , ως έμπειρος Χειρουργός, ότι ο Κ. Μπάιντεν είναι «old for years», δηλαδή βιολογικά μεγαλύτερος από την χρονολογική ηλικία του.
#Θα έπρεπε, επομένως, οι γιατροί του να τον προφυλάξουν περισσότερο και να χρησιμοποιήσουν μονοκλωνικό με ή χωρίς το αντιικό (τα αντιικά έχουν περισσότερες παρενέργειες) .
 περίπτωση είναι διδακτικότατη και ελπίζω να το αντιληφθεί και το υπουργείο υγείας μας.
#Του εύχομαι περαστικά και να βρει κάποιον «αγιάτρευτο γιατρό» ή άλλως «πραγματικό γιατρό»
Υ.Γ. Είναι γνωστό ότι πέριξ των ηγετών μαζεύονται αυλοκόλακες και μετριότητες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις