Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

4ος αιφνίδιος θάνατος λίγες ώρες / Πάτρα: Πέθανε στην αγκαλιά της συζύγου Tου ενώ περίμενε στα Eπείγοντα - Yπέστη ανακοπή καρδιάς


 Συγκίνηση και θλίψη στην Πάτρα. Ο 69χρονος Μιχάλης Χριστόπουλος πέθανε στην καρέκλα των Επειγόντων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Ο 69χρονος μετέβη στο νοσηλευτικό ίδρυμα τα ξημερώματα της Τρίτης συνοδευόμενος από την σύζυγό του, έχοντας παραπονεθεί στο σπίτι για έντονους πόνους στο στομάχι.

Ο άτυχος άνδρας ενώ περίμενε να εξεταστεί από τους γιατρούς, ανέφερε στην σύζυγό του πως δεν αισθάνεται καλά, έγειρε στο πλάι και πέθανε.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς ήταν ήδη αργά, καθώς όπως διαπιστώθηκε υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό επιχειρούσε επί αρκετή ώρα να τον επαναφέρει, κάτι ωστόσο, που δεν κατέστη δυνατόν.

Πάτρα- Πέθανε δίπλα στην σύζυγό του

Απαρηγόρητη η σύζυγός του, ειδοποίησε τα παιδιά της, τα οποία δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους χάθηκε έτσι ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, flamis.gr.

Ο άτυχος άνδρας είναι πατέρας τριών παιδιών, ενώ η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο. Οι συγγενείς του περιμένουν το αποτέλεσμα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις