Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Εσπευσμένα στην Αθήνα από την Σύρο ο σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη – Tο σοβαρό χειρουργείο στο “Λαϊκό”


 Εσπευσμένα μεταφέρθηκε ο σκηνοθέτης και σύζυγός της Νόρας Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου στην Αθήνα με πτήση από τη Σύρο. Σύμφωνα με την Espresso ο σκηνοθέτης μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο προκειμένου να χειρουργηθεί για σοβαρό θέμα υγείας.

Η επέμβαση έγινε με επιτυχία πριν από 2 ημέρες και η ομάδα των γιατρών του είναι πολύ αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του σκηνοθέτη. Ενδεχομένως να χρειαστεί να υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση για ολικό καθαρισμό της κύστης.

Στο πλευρό του Ερρίκου Ανδρέου βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, η οποία δεν τον άφησε ούτε στιγμή διαμένοντας στο δίκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Ο Ερρίκος και η Νόρα, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Σύρο τα τελευταία χρόνια, θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες του οικογενειακού περιβάλλοντος, θα επιστέψουν στη Σύρο.

Νόρα Βαλσάμη

Το ζευγάρι μένει σε ένα απομονωμένο σπίτι, ψηλά στο βουνό έξω από την πρωτεύουσα της Σύρου μαζί με τον γιο τους, Ερρίκο Τζούνιορ. Η κατάσταση της υγείας του σκηνοθέτη ήταν κρίσιμη και από την ώρα που κρίθηκε ότι ήταν απαραίτητη η μεταφορά του στην Αθήνα δεν χάθηκε ούτε λεπτό, ενώ όπως αναφέρει η Espresso η Μαριάννα Λάτση διέθεσε ένα μικρό αεροπλάνο.

“Πονάω πολύ γιατί ξέρω πως και η Νόρα έχει προβλήματα υγείας. Ακόμα περισσότερο για τον Ερρίκο που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να τους τα πάει καλά” δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις