Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Xάρις Αλεξίου: Ποζάρει αγκαλιά με τον πρώην σύζυγό της και την σύντροφό του


 Η σπουδαία ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται αγκαλιά με τον πρώην σύζυγό της, Αχιλλέα Θεοφίλου και την σύντροφό του, Μαρία.

Όπως μαρτυρά η ανάρτησή της γνωστής τραγουδίστριας στο Instagram, οι τρεις τους φαίνονται να έχουν άριστες σχέσεις

«Ο Αχιλλέας και το Μαράκι του. Αδέλφια μου για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Χάρις Αλεξίου.

Ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε η Χάρις Αλεξίου

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο. Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό. Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία, αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε» είπε πει η Χάρις Αλεξίου σε παλιότερη συνέντευξή της.


Ο Μάνος Θεοφίλου σε συνέντευξή του στο περιοδικό People είχε αναφέρει: «Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια. Δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις