Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

KPHTH: Ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του, Tα τρία ανήλικα παιδιά του και δύο γείτονες


 Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε ένας νταής στην Κρήτη ο οποίος ξυλοκόπησε την σύζυγο, τα ανήλικα παιδιά του, έναν γείτονα καθώς και τον γαμπρό του γείτονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretapost, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης σε συνοικία των Χανίων όταν ένας 52χρονος άσκησε άγρια σωματική βία εναντίον της 41χρονης συζύγου του και των τριών ανήλικων παιδιών του ηλικίας 17, 13 και 4 ετών.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και από την ανησυχία τους ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ωστόσο μέχρι να φτάσει το περιπολικό στο σπίτι ο 52χρονος είχε ήδη επιτεθεί με βάναυσο τρόπο εναντίον και του 65χρονου γείτονά του.

Όλοι, τόσο η οικογένεια όσο και ο γείτονας, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Εκεί όση ώρα περίμεναν για να δώσουν τις καταθέσεις τους και να ερευνήσουν οι αστυνομικοί το τί συνέβη μεταξύ των γειτόνων κατέφθασε ο 40χρονος γαμπρός του γείτονα προκειμένου να παραλάβει τον 65χρονο πεθερό του.

 


Σε εμφανές ντελίριο όμως ο 52χρονος οικογενειάρχης έστησε άγριο καβγά μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο και με τον γαμπρό του γείτονά του με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσει και εκείνον.

Κατόπιν όλων αυτών ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας εναντίον της 41χρονης συζύγου του και των ανήλικων τέκνων του καθώς και με την κατηγορία των σωματικών βλαβών του γείτονα και του γαμπρού του.

Τον λόγο πλέον έχει ο αρμόδιος Εισαγγελέας αφού για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις