Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Βγήκαν Mαχαίρια Mεταξύ Καραμάναλή και Όλγας...


Το αντάρτικο του παλαιοκομματισμού: H δυσαρέσκεια Καραμανλή μετά το «άδειασμα» από τους φίλους του για το σόου – επίθεση στην Κυβέρνηση και το τελεσίγραφο στην Κεφαλογιάννη μετά το μπαϊράκι που έχει σηκώσει!

Ή σταματάς ή θα μείνεις εκτός ψηφοδελτίων ήταν το μήνυμα που έλαβε η Όλγα, «θα κατέβω για Δήμαρχος» απάντησε και τότε παρενέβη μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια και της ζήτησε να ρίξει τους τόνους!

 

Και για την περίπτωση που ακόμα δεν το έχουν κάποιοι συνειδητοποιήσει, όλοι αυτοί, τον λαό τον έχουν γραμμένο… το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και το χρήμα που φέρνει στις τσέπες τους…

Καλλιόπη Σουφλή


Εξεπλάγη, μου λένε, ο Κ. Καραμανλής ο γηραιότερος, ο επονομαζόμενος και «Βούδας» της Ραφήνας γιατί δεν στηρίχθηκε από ανθρώπους δικούς του, μετά την τοποθέτηση (κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη) στα Ανώγεια της Κρήτης και την επίθεση που δέχτηκε!

Αισθάνθηκε προδομένος, μου επισήμανε πολύ καλή πηγή μου, γιατί τον «άδειασαν» εχθροί και φίλοι!

Βεβαίως ο Βούδας της Ραφήνας λησμονεί ή του διαφεύγει ότι όταν μιλάει για «προδότες» της παράταξης θα πρέπει να κοιτάει στον καθρέφτη!

Γιατί χειρότερη προδοσία από τη «στήριξη» που παρείχε από τα τέλη του 2014 μέχρι και το 2019 στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει για την κεντροδεξιά παράταξη!

Τον Πάκη, τον Μίμη και όλα τα «καλά παιδιά» που ενορχήστρωσαν σκευωρίες, με μηχανισμούς και παράκεντρα της Δικαιοσύνης δεν τους ξεχνάς εύκολα!

Το μπαϊράκι της Όλγας, το τελεσίγραφο «σταματάς ή μένεις εκτός ψηφοδελτίων», η υποψηφιότητα για Δήμαρχος και η παρέμβαση πανίσχυρης επιχειρηματικής οικογένειας!

Το δικό της μπαϊράκι, μου λένε, έχει σηκώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία κατά τις πληροφορίες φέρεται μεταξύ εκείνων που θα διεκδικήσουν την αρχηγία της ΝΔ στην μετά Κυριάκου εποχή!

Η Όλγα λοιπόν, που εμφανίζεται ως ευαισθητοποιημένη σε θέματα Δημοκρατίας, δεν χάνει ευκαιρία που να μην «τα ρίχνει» στην κυβέρνηση για τα θέματα των υποκλοπών και ότι άλλο προκύψει στο δρόμο!

Μαθαίνω ότι από το κόμμα της έστειλαν τελεσίγραφο: ή σταματάς ή θα μείνεις εκτός ψηφοδελτίων!

Βεβαίως η Όλγα σιγά μην σταματήσει! Τώρα που χτίζει εσωτερική αντιπολιτευτική θέση με φόντο τις εκλογές του 2023! «Βγάλτε με και θα κατέβω για Δήμαρχος» απάντησε!

Έτσι μπήκαν τα «μεγάλα μέσα»! «Ρίξε τους τόνους» λέγεται ότι της διαμήνυσε πανίσχυρη επιχειρηματική οικογένεια!

Ωστόσο η Όλγα συνεχίζει …

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις