Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Tα σπάει η Cosmote! EKTAKTH ανακοίνωση που σας αφορά όλους


 Cosmote: Ασύλληπτες ταχύτητες 1Gbps για όλους τους πελάτες της προσφέρει η Cosmote, καθώς άρχισε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300mbps, 500mbps και 1Gbps με το  Cosmote Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα.

Cosmote: Πλέον, 1.800.000 πολίτες που αντιστοιχούν σε 730.000 σπίτια και επιχειρήσεις στη χώρα έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ με ταχύτητα 1Gbps.

Πρόσβαση σε ασύλληπτες ταχύτητες 1Gbps έχουν πλέον οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες COSMOTE, καθώς ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, μέσω υποδομής οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home).

Από σήμερα, περισσότερα από 730.000 σπίτια κι επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που αντιστοιχούν σε πάνω από 1.800.000 πολίτες, μπορούν να έχουν Internet που «τρέχει» με 1Gbps. Στόχος είναι, έως το τέλος της χρονιάς, οι οπτικές ίνες να έχουν φτάσει σε 1 εκατομμύριο σπίτια κι επιχειρήσεις, και μέχρι το 2027 στα 2/3 της χώρας.

Cosmote: Ασύλληπτες ταχύτητες σταθερού Internet

Η COSMOTE παρέχει εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps στα προγράμματα COSMOTE FIBER Unlimited, από €31,90[1] το μήνα:

Οι τιμές με επιδότηση αφορούν στην επιδότηση συνολικού ύψους €360 ανά δικαιούχο της δράσης Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), που επιδοτεί το πάγιο των προγραμμάτων COSMOTE Fiber με €13/μήνα, για διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €481.

Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site: www.sfbb.gr.

 


Ο Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, ανέφερε: «Με την εμπορική διάθεση ταχυτήτων 1Gbps για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, ανοίγουμε απεριόριστες δυνατότητες για τους πελάτες μας.

Με τις ασύλληπτες νέες ταχύτητες, η ψηφιακή εμπειρία αναβαθμίζεται και η καθημερινότητα αλλάζει. Γιατί ένας κόσμος πιο γρήγορος για όλους, είναι ένας κόσμος καλύτερος για όλους».

Cosmote: Επανάσταση στο σταθερό Internet και για τις επιχειρήσεις

Για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, η COSMOTE διαθέτει τα προγράμματα COSMΟΤΕ Business Fiber από €36,901 το μήνα, συνδυαστικά με την επιδότηση για σύνδεση FTTH, μέσα από τη δράση Superfast Broadband:

Πρόγραμμα Ταχύτητα Internet Τηλεφωνία Διεθνή (σταθερά & κινητά 35 χωρών) Υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου Τιμή σε 24μηνη δέσμευση Τιμή με επιδότηση
(24μηνη δέσμευση)

COSMΟΤΕ Business Fiber 300 300Mbps Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά 720′ Smart Office Value Pack 49,90 € 36,90 €

COSMΟΤΕ Business Fiber 500 500Mbps Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά 720′ 59,90 € 46,90 €

COSMΟΤΕ Business Fiber 1Gbps 1Gbps Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά 720′ 74,90 € 61,90 €

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη γρήγορα και αξιόπιστα δίκτυα για να βαδίσουν με σιγουριά στη νέα ψηφιακή εποχή. Απαντάμε σε αυτή την ανάγκη, δίνοντας πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες 1Gbps μέσω του COSMOTE Fiber.

Τα δίκτυά μας είναι η βάση για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας, και μοχλός ανάπτυξης και καινοτομίας», δήλωσε σχετικά ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος.

Επενδύσεις €3 δισ. μέχρι το 2027

Το COSMOTE GIGASPEED NETWORK διαμορφώνει τις υποδομές που οδηγούν την Ελλάδα στο μέλλον.

Με τεχνολογίες αιχμής, όπως το 5G και το Fiber to the Home, το COSMOTE GIGASPEED NETWORK ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής, ανοίγοντας απεριόριστες δυνατότητες και συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους. Έχοντας δεσμευτεί να ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα.

Με περίπου €5 δισ. επενδύσεις την περασμένη δεκαετία και με νέο επενδυτικό πλάνο που ξεπερνά τα €3 δισ. μέχρι το 2027, ο Όμιλος ΟΤΕ δημιουργεί τις υποδομές για την Κοινωνία των Gigabit.

Οι τιμές με επιδότηση διαμορφώνονται συνδυαστικά με την επιδότηση της δράσης Superfast Broadband. Το κόστος σύνδεσης διαμορφώνεται στα €2 συνδυαστικά με την επιδότηση της δράσης Superfast Broadband, χρεώνεται εφάπαξ και περιλαμβάνει τα τέλη ενεργοποίησης και εγκατάστασης Οπτικής Ίνας μέχρι το σπίτι (FTTH).

Στην τιμή των προγραμμάτων COSMOTE FIBER Unlimited περιλαμβάνεται έκπτωση €1 λόγω ενεργοποίησης του e-λογαριασμού. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24% και Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% του άρθρου 55 του Ν. 4389/2016. Το κόστος σύνδεσης δεν υπόκειται σε Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας.

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση πολύ γρήγορου Ιντερνετ

Την εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300 Mbps, 500 Mbps και 1 Gbps σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες ξεκίνησε, χθες, η Cosmote, μέσω του δικτύου οπτικών ινών της μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home).

Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 730.000 σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που αντιστοιχούν σε πάνω από 1.800.000 πολίτες, μπορούν να έχουν Διαδίκτυο με ταχύτητες 1 Gbps. Στόχος της Cosmote είναι έως το τέλος της χρονιάς οι οπτικές ίνες να έχουν φθάσει σε 1 εκατομμύριο σπίτια και επιχειρήσεις, και μέχρι το 2027 να καλύπτουν τα 2/3 της χώρας.

Οι τιμές των προγραμμάτων Cosmote Fiber Unlimited, όπως είναι η εμπορική ονομασία τους, ξεκινούν από 31,90 ευρώ τον μήνα, σε συνδυασμό με την επιδότηση για σύνδεση FTTH, μέσω της δράσης Superfast Broadband.

Ειδικότερα, οι τιμές για τα πακέτα με ταχύτητα 300 Mbps και απεριόριστα σταθερά και κινητά ανέρχονται σε 44,90 ευρώ και 31,90 ευρώ χωρίς και με επιδότηση, αντίστοιχα. Τα Cosmote Fiber 500 Unlimited και Cosmote Fiber 1 Gbps Unlimited, που διαθέτουν απεριόριστη ομιλία σε σταθερά και κινητά, κοστίζουν 54,90 ευρώ και 69,90 ευρώ (χωρίς επιδότηση), αντίστοιχα.

Ακόμη

Για τις επιχειρήσεις ο πάροχος διαθέτει το Cosmote Business Fiber με ταχύτητα 300 Mbps, απεριόριστα σταθερά και κινητά και 720 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας σε διεθνή σταθερά και κινητά 35 χωρών, σε τιμή 36,90 ευρώ και 49,90 ευρώ με και χωρίς επιδότηση, αντίστοιχα.

Με τις ίδιες παροχές, αλλά μεγαλύτερη ταχύτητα, δηλαδή 500 Mbps (Cosmote Business Fiber 500) και 1 Gbps (Cosmote Business Fiber 1 Gbps), οι τιμές διαμορφώνονται σε 59,90 ευρώ (46,90 ευρώ με επιδότηση) και 74,90 ευρώ (61,90 ευρώ με επιδότηση), αντίστοιχα. Προϋπόθεση είναι η δέσμευση 24 μηνών, με το σύνολο των προγραμμάτων να προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου (Smart Office Value Pack).

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη γρήγορα και αξιόπιστα δίκτυα για να βαδίσουν με σιγουριά στη νέα ψηφιακή εποχή.

Απαντάμε σε αυτή την ανάγκη δίνοντας πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες 1 Gbps μέσω του Cosmote Fiber. Τα δίκτυά μας είναι η βάση για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας, και μοχλός ανάπτυξης και καινοτομίας», δήλωσε ο επικεφαλής του τομέα εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης του ομίλου ΟΤΕ, Γρηγόρης Χριστόπουλος.

Ο όμιλος ΟΤΕ διαθέτει επενδυτικό πλάνο άνω των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2027.

Με τιμές έκπληξη τα νέα FTTH πακέτα

Όπως αναμενόταν, ανακοινώθηκαν πριν λίγο οι τιμές της Cosmote για τα νέα εμπορικά πακέτα FTTH για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, με ταχύτητες που φτάνουν ακόμα και το 1 Gbps.

Τα 3 νέα πακέτα έρχονται κατά γενική ομολογία με καλύτερες τιμές απ΄ ότι πολλοί ανέμεναν ενώ δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας για τις συνδέσεις με ταχύτητες 100 και 200Mbps. Οι τιμές είναι επιδοτούμενες από το πρόγραμμα SuperFast Broadband το οποίο λήγει στο τέλος του μήνα.

Αναλυτικά, η Cosmote διαθέτει από σήμερα 3 νέα προγράμματα FTTH με ταχύτητες 300mbps, 500mbps και 1Gbps τα οποία συνδυάζονται με απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς σταθερά και κινητά.

Το Fiber 300 Unlimited προσφέρει ταχύτητα 300mbps στο download και 30mbps στο upload με τιμή €31,90 ενώ το Fiber 1 Gbps έρχεται με τιμή €41,90, προσφέροντας 500mbps ταχύτητα download και 50mbps στο upload. Τέλος η ανώτερη πρόταση είναι το Fiber 1 Gbps Unlimited με ταχύτητα download 1 Gbps και 100mbps Upload. Η τιμή στην περίπτωση αυτή έχει οριστεί στα €56,90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις