Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Tραγωδία στην Εύβοια: «Tράβηξε την πρίζα του εντομοαπωθητικού και έπαθε ηλεκτροπληξία το μωρό»


Εύβοια: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωρό 12 μηνών στο χωριό Αργυρό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην Εύβοια.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα eviathema.gr, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και φέρεται ότι ο θάνατός του προήλθε από ηλεκτροπληξία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο πρόεδρος του χωριού Ντίνος Αποστόλου ανέφερε χαρακτηριστικά στο τοπικό Μέσο: «Όλοι στο χωριό είμαστε συγκλονισμένοι. Μόλις μάθαμε το τραγικό γεγονός παγώσαμε. Πραγματικά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

«Μια χαρά ήταν τα παιδάκια, έπαιζαν και ακούμπησε το χέρι στην πρίζα. Κάτι είχε εκεί μικρό για τα κουνούπια εκεί το έβαλε το χεράκι του. Σε αυτό το μηχάνημα για τα κουνούπια που ήταν στην πρίζα. Το μικρό μωράκι έπαιζε με τα δύο αδέλφια του όταν κατά λάθος έβαλε τα χεράκια του σε εντομοαπωθητικό το οποίο ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα με την υψηλή τάση ρεύματος να περνάει μοιραία από το σωματάκι του», ανέφερε στο Mega η γιαγιά του βρέφους.

 


Γιατρός κέντρου υγείας περιέγραψε: «Όταν μας το έφεραν εδώ ήταν νεκρό. Είχαν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Τώρα η μητέρα μου είπε ότι το συμβάν έγινε στις 10:50 το πρωί. Προσπάθησε να βγάλει ένα εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε ηλεκτροπληξία».

«Η τάση που έχουμε στο σπίτι μας είναι αρκετή. Και μεγάλος να ήταν θα τον σκότωνε. Κι εγώ αν βάλω το χέρι μου στην πρίζα, θα με σκοτώσει. Η τάση που έχουμε στο σπίτι μας μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε μικρό ή μεγάλο», ανέφερε η γιατρός του κέντρου υγείας.

Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ώστε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις