Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ν.Μηταράκης: Από υπουργός έγινε… υπουργός σε σίριαλ – Τον «στολίζουν» στο Τwitter – «Προεκλογικό σποτ είναι;» (video)


 Στη σκηνή την οποία συμμετέχει υποδύεται... τον εαυτό του και διαφημίζει την εκλογική του περιφέρεια στη Χίο!

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης, αποφάσισε να γίνει υπουργός και… σε σίριαλ, καθώς έκανε guest εμφάνιση στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» προφανώς θέλοντας να ωραιοποιήσει την εικόνα του ενόψει επικείμενων εκλογών.

Δεν παραλείπει μέσα να αναφέρει και την Χίο όπου ΚΑΙ εκλέγεται.

Όπως είναι λογικό, επικράτησε ένας χαμός στο Τwitter όπου κυριολεκτικά δεν αποφεύγει το «στόλισμα».

Ο κ. Μηταράκης ανέβασε μάλιστα ο ίδιος στα social media τη σκηνή την οποία συμμετέχει και υποδύεται… τον εαυτό του.

Χαμός στο Τwitter με την εμφάνιση Μηταράκη στο σίριαλ

Οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την εμφάνιση του υπουργού Νότη Μηταράκη, στο τηλεοπτικό σίριαλ, και κατέκλυσαν με σχόλια το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα οποία είναι κυρίως αρνητικά γιατί «το έπιασαν το… υπονοούμενο»

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η νέα δραματική σειρά αρχίζει με ένα νεαρό κορίτσι να δολοφονείται. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο.

Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο.

Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Ποιοι είναι οι πραγματικοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη). Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις