Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Μάρκου: Bίντεο Nτοκουμέντο από τον καβγά με τον δράστη

 Το MEGA φέρνει στο φως αποκλειστικό βίντεο από τον καβγά του δράστη με τον Γιάννη Μάρκου

Ο 26χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου αναζητείται από τις αρχές.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA διακρίνεται η στιγμή του καβγά ανάμεσα στους δύο άντρες.

Με την άσπρη μπλούζα είναι ο επιχειρηματίας και με την μαύρη ο 26χρονος. Στο βίντεο καταγράφεται η αρχή της έντασης μεταξύ των δύο ανδρών. Ο επιχειρηματίας ήταν στο κατάστημα φαγητού μαζί με δύο φίλους του, μετά από διασκέδαση σε μπαρ, όταν ο 26χρονος προσπέρασε τα άτομα που περίμεναν στην ουρά και ξεκίνησε η ένταση με τον Γιάννη Μάρκου. Οι δύο άντρες στη συνέχεια βγαίνουν έξω από το κατάστημα όπου και γίνεται η επίθεση με πάνω από 15 μαχαιριές. Ο Γιάννης Μάρκου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά τραύματα.

 


Βίντεο με τον διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
05:37

Το προφίλ του 26χρονου

Ο 26χρονος είναι γνωστός στις αρχές καθώς έχει συλληφθεί τον Μάιο του 2021 για ναρκωτικά, ληστεία στον δρόμο και για κατοχή όπλου (μαχαιριού). Μένει στο Ίλιον ενώ έρευνες γίνονται και στο Ναύπλιο που είναι ο τόπος καταγωγής του 26χρονου. Οι αρχές εντείνουν τις έρευνες ώστε να τον συλλάβουν πριν παρέλθει το αυτόφωρο.

Δεν προηγήθηκε καβγάς στο μπαρ

Ο επιχειρηματίας πήγε με 4 φίλους του σε μπαρ που είναι θαμώνας γύρω στη 01.30. Ο δράστης έφτασε γύρω στις 03.00 στο μαγαζί όπου βρισκόταν η παρέα του. Οι κάμερες εντός του καταστήματος δεν κατέγραψαν οποιαδήποτε ένταση μεταξύ των δύο ανδρών όση ώρα βρισκόταν στο μπαρ, κάτι που επιβεβαιώνει και ο φίλος του Γιάννη Μάρκου στο MEGA. Όλα συνέβησαν στην καντίνα που ξεκίνησε καβγάς για τη σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις