Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

BINTEO: H συντριβή της ουκρανικής επίθεσης στο Davydov Brod στην Xερσώνα

Οι δυνάμεις του Κιέβου όμως προέλασαν βαθιά στην δυτική όχθη του Δνείπερου & οι ρωσικές ενισχύσεις αργούν να αναπτυχθούν

Βίντεο από την χθεσινή αναχαίτιση της ουκρανικής επίθεσης στο Davydov Brod κοντά στον ποταμό Ingulets και στο Pravdino δόθηκε στο φως της δημοσιότητας.

Η ουκρανική φάλαγγα καταστράφηκε ολοσχερώς καθώς έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τις ρωσικές δυνάμεις και το ρωσικό Πυροβολικό αποδείχτηκε αποτελεσματικό καταστρέφοντας δεκάδες ουκρανικά οχήματα και προκαλώντας μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών.

Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου για τους Ρώσους στην δεύτερη επίθεση που πραγματοποίησαν οι Ουκρανοί στην δυτική όχθη του ποταμού Δνείπερου και οι ρωσικές γραμμές άμυνας κατέρρευσαν χάνοντας την Kreshchenivka και αναγκάστηκαν να αναδιαταχτούν στο Dudchany.

Οι Ρώσοι ακόμα δεν έχουν αναπτύξει το κυρίως τμήμα των μεγάλων ενισχύσεων των 300.000 ανδρών που ανήγγειλε προ δέκα ημερών ο πρόεδρος Πούτιν.

Μέχρι να γίνει αυτό και να ενσωματωθούν πλήρως στα μέτωπα Χαρκόβου, Ντόνμπας και Χερσώνας, όλα είναι ανοιχτά για τους Ουκρανούς να αποκομίσουν περισσότερα εδαφικά κέρδη καθώς οι αριθμοί είναι συντριπτικά υπέρ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις