Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Άνοιξαν οι πύλες του Άδη, πλέον EINAI θέμα Xρόνου: Ρώσοι αξιωματούχοι μεταφέρονται σε πυρηνικά καταφύγια στην Σιβηρία.

 


Το πιο σημαντικό στοιχείο που προμηνύει την σύντομη έλευση πυρηνικού κτυπήματος είναι ότι ο Β. Πούτιν αναβάθμισε τον Καντίροφ ( ηγέτη τσετσενίας) σε Στρατηγό.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως η Daily Mail,General SVR,Times,La Repubblica και άλλοι αναφέρουν πώς: Έχει αποφασιστεί η χρήση πυρηνικών απο την Ρωσία έναντι της Δύσης.

Αναφέρετε ότι ο Πούτιν διέταξε, να απομακρυνθεί το ελάχιστο απαραίτητο των Ρώσων αξιωματούχων, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι αυτή η απόφαση περιλαμβάνει τον πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν και τον πρόεδρο του κοινοβουλίου, Γιάροσλαβ Βολοντίν.

Θέση στο καταφύγιο του Πούτιν θα έχουν ο γενικός εισαγγελέας, η ηγεσία του Συμβουλίου Ασφαλείας, αλλά όχι ο πρώην πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, καθώς και βασικοί αξιωματούχοι από την προεδρική διοίκηση και τρεις υπηρεσίες ασφαλείας και κατασκοπείας (FSB, FSO, SVR) με τις οικογένειές τους.

Όσο για τα στελέχη του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αυτά μπορούν να καταφύγουν στα μπάνκερ του υπουργείου, κάποια από τα οποία βρίσκονται στα Ουράλια Όρη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ομοσπονδίας Αμερικανών Επιστημόνων (FAS), η Ρωσία διαθέτει 5.977 πυρηνικές κεφαλές. Ωστόσο, περίπου 1.500 έχουν αποσυρθεί και πρόκειται να αποσυναρμολογηθούν, αλλά και πάλι η Ρωσία πιστεύεται ότι διαθέτει περισσότερα πυρηνικά όπλα από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Το πιο σημαντικό στοιχείο που προμηνύει την σύντομη έλευση πυρηνικού κτυπήματος είναι ότι ο Β. Πούτιν αναβάθμισε τον Καντίροφ ( ηγέτη τσετσενίας) σε Στρατηγό.

Ο Ραμζάν Καντίροφ αναφέρεται τις τελευταίες ώρες ως ο επικρατέστερος διάδοχος του Ρώσου Υπουργού Άμυνας ο Πούτιν έλαβε υπόψη και την ευρεία απήχησή του Καντίροφ στη ρωσική κοινωνία, στα μάτια της οποίας φαντάζει ως σύγχρονος πολεμικός ήρωας.

Ο 46χρονος Τσετσένος ηγέτης δήλωσε ότι πρόκειται για τεράστια τιμή για τον ίδιο και πρόσθεσε ότι ο Πούτιν τον είχε ενημερώσει προσωπικά για την απόφαση.

Είπε ο Ραμζάν Καντίροφ: ο Πρόεδρος της Ρωσίας μου απένειμε τον βαθμό του στρατηγού που είναι ο τρίτος υψηλότερος διοικητικός βαθμός στη ρωσική στρατιωτική ιεραρχία είναι τεράστια τιμή σήμερα που έχω τα γενέθλιά μου και συμπληρώνω τα 46 έτη.

Ο Τσετσένος ηγέτης δήλωσε, ότι θα κάνει τα πάντα για να τερματίσει γρήγορα την ειδική στρατιωτική επιχείρηση και να ξεκινήσει ο πόλεμος για να αντιμετωπιστεί ο κάθε ένας όπως του αρμόζει.

Ο Καντίροφ έχει υποστηρίξει πλήρως από την αρχή την εκστρατεία του Πούτιν ζητώντας συνεχώς να χρησιμοποιηθούν πιο δραστικές τακτικές στην Ουκρανία.

Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ότι συνεχώς ζητάει από την Μόσχα να γίνει χρήση πυρηνικών άμεσα, μάλιστα αυτή την εβδομάδα κάλεσε τη Μόσχα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα χαμηλής ισχύος στην Ουκρανία, αφού τα ρωσικά στρατεύματα αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν από την πόλη Λιμάν.

Στη συνέχεια ο Ραμζάν Καντίροφ δήλωσε ότι θα στείλει τους έφηβους γιους του ηλικίας 14,15 και 16 ετών  στο μέτωπο για να δείξουν τι αξίζουν (αν σκοτωθούν είναι έτοιμος να καταστρέψει τα πάντα γύρο του).

Η αναρρίχηση στην εξουσία του Υπουργείου εθνικής άμυνας της Ρωσίας στον Καντίροφ προμηνύει δύο πράγματα: Την σίγουρη χρήση πυρηνικών και το ότι η Μόσχα ψάχνει κάποιον να χρεώσει αυτή την απόφαση.


Πηγή

https://attikanea.info/

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις