Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

EKTH σύλληψη για την υπόθεση της 12χρονης

 


AΠΟ ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ

Ένας ακόμη άντρας, ο πέμπτος κατά σειρά, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στα χέρια των Αρχών για τη φρικώδη υπόθεση στον Κολωνό.

Πρόκειται για τον 34χρονο Ευθύμιο Κλωθάκη που όπως αποδείχθηκε από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές, ήταν κι αυτός ένας από τους πελάτες στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο το τελευταίο διάστημα. 


Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες στον 34χρονο άνδρα (γεννημένος το 1988), σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το απόγευμα της Κυριακής καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν επί πληρωμή το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν διαρρεύσει από τις αρχές, υπάρχουν επαρκή στοιχεία ότι ο συλληφθείς συνευρέθηκε τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.

Ο 34χρονος συλληφθείς Ευθύμιος Κλωθάκης, θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα
Ο 34χρονος συλληφθείς Ευθύμιος Κλωθάκης, θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη κατά την επιστροφή του από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα τη Γερμανία. Διατηρεί το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών σε οικογενειακή επιχείρηση μετάλλων, και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει πανεπιστημιακές σπουδές, ενώ η οικονομική επιφάνεια του ίδιου και της οικογένειας του, τού επιτρέπει να διάγει πολυτελή ζωή, στο εξωτερικό αλλά και στη Μύκονο. Ο 34χρονος συλληφθείς Ευθύμιος Κλωθάκης, θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθούν διώξεις και στη συνέχεια να απολογηθεί. Όπως προέκυψε από τις αρχές, συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και από εκεί κατάφεραν οι αρχές να τον ταυτοποιήσουν.

Το Δελτίο Τύπου της ΓΑΔΑ

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Πολύ κοντά σε δύο ακόμη συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στη σύλληψη δύο ακόμα πελατών - βιαστών του ανήλικου κοριτσιού, ενώ σύντομα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα και για τον "Μιχάλη", τον  στενό συνεργό του Ηλία Μίχου που έχει περιγράψει στις Αρχές κατά την κατάθεση της η 12χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή είναι συνολικά η έκτη σύλληψη, που πραγματοποιείται από τις αστυνομικές αρχές αναφορικά με τη φρικτή υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης. Πρόκειται για τον πέμπτο άνδρα που συλλαμβάνεται μετά τους ήδη προφυλακισθέντες Ηλία Μίχο, Γιάννη Σοφιανίδη, τον 33χρονο και τον 36χρονο που θα απολογηθούν αύριο Δευτέρα στις 10 πμ. στην αρμόδια ανακρίτρια της Ευελπίδων, αλλά και τη μητέρα της 12χρονης, που θα απολογηθεί αργότερα, στη 1 το μεσημέρι στην ίδια ανακρίτρια. 

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής, επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να συλληφθεί και άλλος ένας άνδρας που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία αν ολοκληρωθεί με σύλληψη εντός των προσεχών ωρών, θα είναι η έκτη για βιαστή -πελάτη και η έβδομη συνολικά της υπόθεσης. 

Aυτοβούλως δύο άνδρες από τους 213 στη ΓΑΔΑ, κατέθεσαν και αποχώρησαν

Τέλος, στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής στη ΓΑΔΑ, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως σήμερα το πρωί και το απόγευμα δύο  άνδρες, ηλικίας 55 και 39 ετών, που είναι ανάμεσα στους 213 που συνομιλούσαν μέσω της εφαρμογής γνωριμιών με την 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό. 

Κατέθεσαν ενόρκως στους αστυνομικούς για την όποια εμπλοκή τους στην υπόθεση και στη συνέχεια αποχώρησαν καθώς δεν ασκήθηκε κάποια δίωξη σε βάρος τους, ωστόσο ερευνάται περεταίρω η συμμετοχή τους στην υπόθεση. 

Το σχετικό Δελτίο Τύπου της ΓΑΔΑ

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής  εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρωινές και απογευματινές ώρες σήμερα (16-10-2022), προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Όπως ανέφεραν, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις