Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Kυψέλη: «Tο παιδί μου το φάγανε» ξέσπασε η Mητέρα του Αρχιμανδρίτη

 


«Το παιδί μου το φάγανε» ξεσπά η μητέρα του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη.

Η υπόθεση θανάτου του Αρχιμανδρίτη έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς όλα τα σενάρια για το τι συνέβη είναι ανοιχτά και εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές. Αν και αρχικά η πρώτη εικόνα έκανε λόγο για αυτοκτονία, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς στο σώμα του φέρεται να είχε μώλωπες.

Η μητέρα του Αρχιμανδρίτη, που ζει με τον άλλο γιο της στο Άργος, απορρίπτει την εκδοχή της αυτοκτονίας λέγοντας ότι «το παιδί μου ποτέ δεν θα το έκανε αυτό».

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή TLive, περιέγραψε ότι είχαν δύο ημέρες να μιλήσουν στο τηλέφωνο, γεγονός που την ανησύχησε. «Πέρασαν δύο ημέρες και δεν με είχε πάρει τηλέφωνο. Πήρα στην εκκλησία αλλά την πρώτη ημέρα λέω ότι μπορεί να έχει πάει σε κάποιο μνημόσυνο. Δεν έπιανε το τηλέφωνο. Έπαιρνα κάτι φίλες δεν τον έβρισκαν. Την άλλη ημέρα κάναμε ένα τραπέζι γιατί γιόρταζε το παιδί μου το άλλο και με έτρωγαν τα φίδια. Από τα πολλά κάτι υποψιαστήκαμε», είπε η μητέρα του Αρχιμανδρίτη στον Alpha.

Διευκρίνισε, δε, ότι τον εντόπισε νεκρό «μία γυναίκα που καθαρίζει με τον γιο της. Πήραμε τον γιο της τηλέφωνο γιατί τον βοηθούσε, τον είχε σαν δεξί του χέρι».

 


Πιστοί της ενορίας του κάνουν λόγο για έναν καλό άνθρωπο που βοηθούσε τους πάντες και δηλώνουν συγκλονισμένοι από τον θάνατό του. «Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε αυτό που έγινε», λέει μια γυναίκα που τον ήξερε.

Το κινητό και η ιατροδικαστική θα δώσουν τις απαντήσεις

Πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, αναφέρουν ότι η λύση στο μυστήριο «κρύβεται» στο κινητό του τηλέφωνο, καθώς εντοπίστηκαν ήδη μηνύματα και συνομιλίες.

Ο Αθανάσιος Λεβογιάννης, όπως είχε βαπτιστεί, είχε δέσει μια ζώνη στο κάγκελο της εσωτερικής σκάλας και από εκεί κρεμάστηκε. Το κινητό του έχει ήδη κατασχεθεί και εξετάζεται από το αρμόδιο τμήμα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προέκυψαν ερωτήματα από κάποια sms που βρέθηκαν στο κινητό κι έτσι οι έρευνες διενεργούνται από τους έμπειρους αξιωματικούς της υπηρεσίας.

Φως στις συνθήκες θανάτου του Αρχιμανδρίτη και εάν προηγήθηκε πάλη, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Σημειώνεται ότι ήταν εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις