Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ο large Σπύρος Λάτσης, η μικροψυχία του Διευθύνοντος συμβούλου, η ολοκλήρωση του έργου στο Ελληνικό σε 15 Xρόνια και η γκάφα του Σκρέκα

 
Εγκαίνια χθες στο Ελληνικό από τον πρωθυπουργό -είναι η δεύτερη φορά-, αλλά αν είναι να αρχίσει το έργο, ας… πάει.

Το παρών έδωσε και σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο και άλλοι χίλιοι καλεσμένοι.

Ηχηρή η απουσία της Μαριάννας Λάτση.

⁃ Σε σύνδεση με video wall μίλησε ο Σπύρος Λάτσης αναφέρθηκε ονομαστικά στις κυβερνήσεις Σαμαρά, Τσίπρα και φυσικά Μητσοτάκη, σε ότι αφορά την πορεία του έργου μέχρι σήμερα. Όσο large όμως ήταν ο Σπύρος Λάτσης,τόσο μικρόψυχία έδειξε ο διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΜΔΑ Αθανασίου, o οποίος …ξέχασε να αναφερθεί στην περίοδο της κυβέρνησης Τσίπρα. Τόση αλαζονεία πια!

⁃ Και επειδή ο διευθύνων σύμβουλος έχει πει διάφορα για χρονοδιαγράμματα και έχει πέσει πολλές φορές έξω, οι γνωρίζοντες από έργα λένε, ότι σε 5-6 χρόνια θα μπουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες και σε 15 θα ολοκληρωθεί το έργο.

⁃ Ακόμα κι αν κάνει εγκαίνια άλλη μια φορά τον… ερχόμενο Μάιο, πάνω κάτω τα χρονοδιαγράμματα, αυτά είναι.

⁃ Σας είχαμε ενημερώσει ότι έχει μεγάλες δυσκολίες το deal των αράβων για το ποσοστό που κατέχει το ΤΧΣ στην Εθνική Τράπεζα.

⁃ Μαθαίνω ότι η κυβέρνηση δεν έδειξε μεγάλη ζέση γι’ αυτό, παρά τις συναντήσεις σε επίπεδο κορυφής. Μια από τις αιτίες είναι ότι η Σαουδική Αραβία στο θέμα της μείωσης της παραγωγής πετρελαίου ταυτίστηκε πλήρως με την γραμμή της Ρωσίας, αγνοώντας επιδεικτικά την αντίθεση των ΗΠΑ και προσωπικά του προέδρου Μπάιντεν.

⁃ Τα σκέφτεται καλά όταν τα λέει ο υπουργός Ενέργειας Σκρέκας; Πως του ήρθε η ιδέα να προτείνει στα νοικοκυριά να μην ανάβουν ενεργοβόρες συσκευές 6 το απόγευμα με 9 το βράδυ; Πότε δηλαδή θα κάνουν τις δουλειές του σπιτιού τα ξημερώματα, ή όταν λείπουν ολημερίς για δουλειά;

⁃ Μου θύμισε τις πρώτες δηλώσεις του, όταν άρχισαν να δίνονται τα επιδόματα, που ουδείς κατάλαβε ποια ήταν η έκπτωση, πόσα λεφτά έβαζε το κράτος και πόσο μείον είχαν οι λογαριασμοί ρεύματος. Επικοινωνιακά, κάτω απο την βάση.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις