Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

NEO σόου Ερντογάν: Παρουσίασε το όραμα για τον «Αιώνα της Τουρκίας»


 Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για ιμπεριαλιστές που πολεμάνε την κυβέρνησή του, αφήνοντας αιχμές κατά της Δύσης

Στο όραμά του για την Τουρκία, αφήνοντας αιχμές για τη Δύση αναφέρθηκε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μια φιέστα που διοργάνωσε και είχε τίτλο «Ο αιώνας της Τουρκίας».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η ομιλία του Τούρκου προέδρου διήρκησε μία ώρα και 58 λεπτά και κατά την διάρκειά της αναφέρθηκε στο όραμά του για την Τουρκία.
Ο ίδιος υποσχέθηκε καλύτερες μέρες για την Τουρκία μετά τον Ιούνιο του 2023 με όραμα το 2071.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα «σύνορα της καρδιάς του» όπως είπε υποστηρίζοντας «ότι η Τουρκία θα πάει πιο μπροστά μαζί με τους φίλους στα σύνορα της καρδιάς τους και με τις προσευχές των καταπιεσμένων». Υποστήριξε επίσης, ότι «θα χτίσει τον αιώνα της Τουρκιάς» και υποσχέθηκε να κάνει τη χώρα μια από τις μεγαλύτερες του κόσμου.

«Θα ενισχύσουμε τον Αιώνα της Τουρκίας καθιστώντας τη χώρα μας ένα από τα 10 σπουδαιότερα κράτη στον κόσμο σε όλους τους τομείς, στην πολιτική, την οικονομία, την τεχνολογία, το στρατό και τη διπλωματία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ, ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε και στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί όπου όπως είπε είναι «ουσιαστικά μια παρακαταθήκη του Μωάμεθ του Πορθητή τονίζοντας πως είναι μια μεγάλη πρόκληση κατά της παγκόσμιας κηδεμονίας». Τέλος, μίλησε για ιμπεριαλιστές που πολεμάνε την κυβέρνησή του, αφήνοντας αιχμές κατά της Δύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις