Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Η αντιπρόσωπος της Pfizer.... Καταγγελία-σοκ από Γερμανίδα ευρωβουλευτή: «Το 80% των εγκύων που έκαναν εμβόλιο mRNA απέβαλαν»

 


Η αντιπρόσωπος της Pfizer αναγνώρισε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε επί της πρόληψης της μετάδοσης!

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε Γερμανίδα ευρωβουλευτής εχθές (11/10) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην σύσκεψη για την Pfizer/BioNTech για τα επίμαχα SMS, για αποτελεσματικότητα εμβολίου της, για τις τιμές του αλλά και τις κλινικές δοκιμές πριν εφαρμοστεί σε εκατομμύρια πολίτες.

Όπως αποκάλυψε η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Δρ Sylvia Limmer: «Το 80% των εγκύων που έκαναν εμβόλιο mRNA απέβαλαν»!

«Θάψατε την κλινική μελέτη σε έγκυες γυναίκες και νεκρά έμβρυα! Το 83% των (εμβολιασμένων) εγκύων γυναικών σε αυτήν τη μελέτη έχασαν τα έμβρυά τους».

Η Δρ S. Limmer είναι βιολόγος σε εταιρεία βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη μεθόδων και φαρμάκων (RNAi therapeutics) & Επικεφαλής του τμήματος κυτταρικής βιολογίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, είχε ακυρώσει την κατάθεσή  που επρόκειτο να δώσει ενώπιον της ειδικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον COVID-19, στην οποία αναμενόταν να αντιμετωπίσει δύσκολα ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έγιναν μυστικές συμφωνίες για τα εμβόλια.

Στη ίδια συνεδρίαση ο N. Dupont-Aignan, πρόεδρος του Κόμματος Debout la France, βουλευτής γαλλικού Κοινοβουλίου και υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές τόνισε:

«Kαταλαβαίνουμε καλά γιατί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά αρνήθηκε την ακρόαση από τον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η αντιπρόσωπος της Pfizer αναγνώρισε ότι το εμβόλιο της δεν δοκιμάστηκε επί της πρόληψης της μετάδοσης. Το όλοι οι εμβολιασμένοι, είναι όλοι προστατευμένοι ήταν ένα ψέμα!Ένα νέο σκάνδαλο».

Mετά από αυτήν την αποκάλυψη όλοι οι σε αναστολή εργασίας οφείλουν να επανέλθουν σύμφωνα με άλλο Γάλλο πολιτικό πρόεδρο του Κόμματος les Patriotes.

Ο R.ROOS, Ολλανδός ευρωβουλευτής τόνισε: «Κατά μια ακρόαση για τον Covid μια διευθύντρια της Pfizer μου ομολόγησε ότι” ως τη στιγμή της εισαγωγής του το εμβόλιο δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ για το αν σταματάει την μετάδοση του ιού. Αυτό καταργεί κάθε νομική βάση του διαβατηρίου Covid που οδήγησε σε μια μαζική θεσμική διάκριση… το βρίσκω εγκληματικό και σκανδαλώδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις