Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Tι βλέπετε πρώτα στη φωτογραφία; H Oπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει πολλά για τον Xαρακτήρα σας

 Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που μπορεί να σας τρελάνει

Μια οπτική ψευδαίσθηση που υποτίθεται ότι μπορεί να αποκαλύψει μια βασική πτυχή του χαρακτήρα σας κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, αυτή η οπτική ψευδαίσθηση θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε εάν είστε σούπερ ανταγωνιστική προσωπικότητα ή εάν είστε “βάναυσα ειλικρινής”. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που βλέπετε ήταν αρχικά στο εξώφυλλο βιβλίου της σειράς  “The Ghost Sequences” που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2021. Όμως έγινε viral όταν την ανέβασε πριν από μερικές μέρες στο Tik Tok ο Charles Meriot,  ο οποίος ειδικεύεται στις οπτικές ψευδαισθήσεις.  Το βίντεο εξέπληξε αρκετούς χρήστες, με πολλούς να συμφωνούν με τα αποτελέσματά για τον τύπο της προσωπικότητάς τους.

 

Δείτε τη φωτογραφία, αλλά προσοχή! Ακολουθεί spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

οπτική ψευδαίσθηση

«Αν στη φωτογραφία είδες κορίτσια να παίζουν χαρτιά, σημαίνει ότι είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος», λέει ο Τσαρλς, αλλά προσθέτει: «Είσαι πολύ ανταγωνιστικός και σου αρέσει να κερδίζεις σε όλα».

Ωστόσο, αν με την πρώτη ματιά στη φωτογραφία βλέπεις ένα κρανίο σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Αν είδες πρώτα ένα κρανίο, σημαίνει ότι είσαι αξιόπιστος και ειλικρινής», εξηγεί.  «Οι φίλοι σου μπορούν πάντα να βασίζονται σε σένα, αλλά μερικές φορές τους λες πράγματα που δεν θέλουν να ακούσουν», συνέχισε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις