Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

«Γνώρισα μια γυναίκα και έχω τρελαθεί» – Tο Tηλεφώνημα του Βοσκόπουλου μετά τη συνάντηση με την Γκερέκου

 


Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» με καλεσμένη την Άντζελα Γκερέκου έκανε μια αποκάλυψη για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Τόλη Βοσκόπουλο, μόλις ο αγαπημένος τραγουδιστής γνώρισε την γυναίκα που έμελλε να σημαδέψει την ζωή του.

Αφού αρχικά χαιρέτησε το κοινό για την νέα τηλεοπτική σεζόν και είδε την Άντζελα Γκερέκου να συγκινείται, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο σπουδαίος ερμηνευτής τον είχε πάρει τηλέφωνο, μόλις είχε γνωρίσει την ηθοποιό και του είπε «φίλε την πατήσαμε, πάλι. Γνώρισα μια γυναίκα κι έχω τρελαθεί».

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου, γνωρίζοντας πως ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρόκειται να… ξαναπαντρευτεί ρώτησε την Άντζελα Γκερέκου τι ήταν αυτό που τον έκανε να ανατρέψει αυτή του την απόφαση;

Αναλυτικά όσα λέει για τη συνάντηση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Ένιωσα ότι ήταν να γίνει. Ήταν ευλογημένη η συνάντηση αυτή. Τη χρειαζόταν κι εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν κι εγώ.

Ήταν μια καρμική και μια ευλογημένη συνάντηση, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ, εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πολύ να φτάσω επαγγελματικά… δουλεύοντας με τους σκηνοθέτες που ήθελα, έχοντας την αυτονομία μου, έχοντας αυτό που δούλεψα κι εγώ πολλά χρόνια.

Όμως, πραγματικά ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω κι εγώ ότι ήταν μοιραίο, με την όμορφη έννοια της λέξης, σαν μια αποστολή αν θέλεις για κάποιο ιερό και καλό λόγο.

Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του βίωσα πράγματα τα οποία δεν είχα νιώσει κι εγώ ποτέ στην ζωή μου. Μείναμε μαζί 25 χρόνια παρά δύο-τρεις μήνες.

Είμαι ευγνώμων για αυτή την πορεία, παρ’ όλες τις δύσκολες στιγμές που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες. Ήταν ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που λίγοι γνωρίζουν πέραν από αυτό που… έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ, ο μύθος. Κι ήρθε και η Μαρία που ήταν το επιστέγασμα κι ότι πιο ιερό για αυτή την σχέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις