Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Όταν ο Α.Πάτσης απείλησε παίχτη της Νίκης Βόλου με όπλο για να μη του δώσει τα λεφτά που του χρωστούσε! Πόσο πιο Xαμηλά μπορούν Nα πέσουν στη ΝΔ;


 Με ανάρτηση του στο Facebook ο Μανώλης Σκούφαλης, παίχτης της Νίκης Βόλου το 2013, ο οποίος αποχώρησε υποτίθεται για οικονομικούς λόγους όπως αναφέρει το wikipedia, καταγγέλλει ότι ο διαγραμμένος βουλευτής της ΝΔ Α.Πάτσης τον απείλησε με όπλο όταν του ζήτησε τα λεφτά που του χρωστούσε από το συμβόλαιό του!

Στη Νέα Δημοκρατία που ακόμη και τις αναρτήσεις όλων παρακολουθούν στα Social Media δεν γνώριζαν το ένοπλο παρελθόν του κ Πάτση, ο οποίος όχι μόνο χρωστούσε χρήματα αλλά απειλούσε ενόπλως όποιον τολμούσε να τους τα ζητήσει;

Στην wikipedia γράφει σχετικά «Η συμφωνία τελικά χάλασε όταν ο παίχτης αρνήθηκε να υπογράψει και τελικά προτίμησε τη Νίκη Βόλου, που είχε κερδίσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, με την οποία και συμφώνησε για ένα χρόνο. Η πρόωρη αποχώρηση της Νίκης από το πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους οδήγησε πολλούς παίκτες στην έξοδο από την ομάδα και έφερε την λύση του συμβολαίου του Σκούφαλη τον Ιούνιο του 2013.»

Όπως είπε ο πρώην παίχτης της Νίκης Βόλου «Αντρέα όλα εδώ πληρώνονται για ότι έχεις κάνει».

Το χρονικό της υπόθεσης:

Ο Μανώλης Σκούφαλης, μέσω του δικηγόρου του είχε καταγγείλει τον τρόπο με τον οποίο έλυσε το συμβόλαιό του με τη Νίκη Βόλου.

Ο πρώην παίκτης ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε με τον Ανδρέα Πάτση κι ενώ ήταν μόνοι τους στο γραφείο, ο ιδιοκτήτης τότε και πρόεδρος της ομάδας τού ανακοίνωσε πως παρότι του όφειλε 25.000 ευρώ, θα έδινε συναλλαγματική 5.000 ευρώ με λήξη τον Δεκέμβριο του 2014, κάτι που αρνήθηκε ο παίκτης.

Ο Σκούφαλης υποστηρίζει ότι απειλήθηκε από τον πρόεδρο της Νίκης («αν δεν λύσεις συναινετικά το συμβόλαιο, δεν φεύγεις από εδώ») και κάλεσε στο γραφείο δύο μπράβους που απείλησαν («αν δεν λύσω συναινετικά το συμβόλαιό μου με την ομάδα, δεν θα φύγω ζωντανός από το γραφείο») τον ίδιο και την οικογένειά του.

Στο εξώδικο ο Σκούφαλης άφηνε  υπονοούμενα για τη «συμπτωματική καταστροφή του αυτοκινήτου του ποδοσφαιριστή Τάσου Κυριάκου στην πιλοτή της πολυκατοικίας» και υποστήριξε ότι δέχονται ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ο Πάτσης έσπευσε φυσικά να απαντήσει σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου:

«Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή  με αυτά που του έχουν πει οι πελάτες του προσπαθεί να προτάξει ένα σενάριο. Στις 3 Ιουλίου ο Σκούφαλης υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του. Αυτό το έγγραφο είναι το ντοκουμέντο. Πέντε μήνες μετά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σενάριο. Αν ο κ. Σκούφαλης μπορεί να τα αποδείξει όλα αυτά, κανένα πρόβλημα».

Τελικά, η ΝΔ δεν είναι παράταξη των αρίστων αλλά «συμμορία των χειρίστων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις