Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Αγόρι 5 ετών που οι γιατροί του είπαν πως δεν θα περπατήσει ποτέ, κάνει τα πρώτα του βήματα και συγκινεί – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

 


Πεντάχρονος περπατά πρώτη φορά: Η ελπίδα λένε πως πεθαίνει τελευταία. Αυτό, το κατάλαβε πολύ καλά, η οικογένεια της προκειμένης περίπτωσης. Οι γιατροί ανέφεραν πως ο 5χρονος γιος τους πάσχει από μία σπάνια ασθένεια.

Μάλιστα, τόνισαν πως η συγκεκριμένη ασθένεια δεν θα του επιτρέψουν να περπατήσει ποτέ. Όμως, ο Camden Brooks Hanson τα κατάφερε, πραγματοποιώντας τα πρώτα βήματά του.

Πεντάχρονος περπατά πρώτη φορά:

Ο γλυκύτατος μικρούλης πάσχει από παρεγκεφαλιδική ατροφία που επηρεάζει το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει λειτουργίες όπως η ισορροπία, η ομιλία και ο συντονισμός. Ξεκίνησε τις φυσιοθεραπείες από 18 μηνών και όπως είπαν σε συνέντευξη οι γονείς του:«έκανε 1-2 βήματα και έπεφτε αμέσως!». Οι γιατροί τους είχαν πει ότι δεν θα περπατούσε ποτέ μόνος του.


Το περασμένο Σάββατο ωστόσο, ο μικρός Camden έκανε τα πρώτα του βήματα μόνος, χωρίς καμιά βοήθεια. Οι γονείς συγκινημένοι ανέβασαν στο Twitter ένα βίντεο με αυτή τη μοναδική στιγμή, το οποίο φυσικά έγινε viral με αμέτρητα σχόλια συμπαράστασης, αλλά και ευχές. «Οτιδήποτε και αν καταφέρνει ο Camden, μικρό ή μεγάλο, το πανηγυρίζουμε, αλλά το να τον βλέπουμε να κάνει τόσα πολλά βήματα μόνος του και να νιώθει υπέροχα που τα κατάφερε είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Είμαστε περήφανοι κι ευλογημένοι που είναι γιος μας»είπε η μητέρα του! Ακολουθεί το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις