Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Από Bombsticker - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - Τα λογισμικά #predator και #pegasus δεν διακινούνται ούτε πωλούνται ελεύθερα στην αγορά.

 


Για όσους δεν το ξέρουν ή δεν το έχουν καταλάβει ακόμα να διευκρινίσω το εξής. Τα λογισμικά #predator και #pegasus δεν διακινούνται ούτε πωλούνται ελεύθερα στην αγορά. Δεν πρόκειται για βαλιτσάκια των 100χιλιάδων όπως πολλοί εσκεμμένα παραπληροφορούν.

Αντίθετα τα λογισμικά αυτά πωλούνται ΜΟΝΟ με άδεια από το ίδιο το κράτος του Ισραήλ. Γίνεται κατανοητός ο στενός έλεγχος από την εκεί κυβέρνηση αν σκεφτούμε πως τα λογισμικά αυτά αποτελούν υπερόπλα που μπορούν να βλάψουν και το ίδιο το Ισραήλ. Επίσης ο έλεγχος αυτός δεν έχει να κάνει μόνο με την αυτοπροστασία του Ισραήλ αλλά χρησιμοποιείται και σαν διαπραγματευτικό χαρτί καθώς διαφόρων λογής κράτη και δικτατορίσκοι κάνουν ουρές για να τα αποκτήσουν. 

Το κόστος είναι αμελητέο για κρατικές οντότητες αλλά η άδεια ΔΕΝ δίνεται εύκολα για να το πω εύσχημα. Συνήθως συντροφεύεται από άλλες συμφωνίες και λοιπά οφέλη προς το Ισραήλ. 

Εφόσον αυτό γίνει κατανοητό μπορούμε μετά να πάμε στο επόμενο βήμα που είναι ο εντοπισμός των πελατών των υπερόπλων αυτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις