Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Απειλούν να Mε σκοτώσουν ( στη Σουηδία δέχεται απειλές )


 Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στη Σουηδία δέχεται απειλές από ναζιστικές οργανώσεις.

«Μου έγραψε ένας ρατσιστής “go home”. Συμβαίνει πολύ συχνά και έχω δεχτεί απειλές επειδή είμαι Ελληνίδα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, πληγώνομαι αλλά δεν θα το βάλω κάτω, δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να σωπάσω…» ανέφερε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Μονίμως αισθάνομαι φόβο… Γι’ αυτό αισθάνομαι ότι βρήκα ένα ευλογημένο μέρος, την Πάτμο όπου δεν κλειδώνουν τις πόρτες. Πρώτη φορά που κοιμόμουνα χωρίς να ανησυχώ για επιθέσεις σε μένα και την κόρη μου. Με απειλούν στη Σουηδία ναζιστικές οργανώσεις από την πρώτη φορά που εμφανίστηκα στην τηλεόραση ότι θα με σκοτώσουν» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση: «Δεν είμαι μία πανέμορφη γυναίκα… Με την εμφάνισή μου προσπαθώ να μην ασχολούμαι ειδικά τώρα μεγαλώνοντας… Κυκλοφορούμε και συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τα μοντέλα! Ε όχι δεν μπορώ να συγκριθώ με την καμία με τα μοντέλα, εγώ είμαι συγγραφέας, γράφω θεατρικά, κάνω ντοκιμαντέρ…».

«Η πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη στους άντρες. Τους βλέπω χοντρούς, καραφλούς με κοιλιές και κανείς δεν λέει “πώς είσαι έτσι” ενώ εμείς οι γυναίκες πρέπει να είμαστε τέλειες. Είναι σεξισμός. Να απελευθερωθούμε λίγο. Εγώ λέω να δεχτούμε και τον εαυτό μας όπως είμαστε. Μου έχει πέσει το στήθος, τι να το κάνεις; Αν έχεις ζήσει 51-52 χρόνια. Αλλά αυτό δεν θεωρώ ότι είναι το προτέρημά μου. Δεν θα με κρίνει κανείς ούτε θα πάω για Μις Ελλάς ή Μις Σουηδία, που τα θεωρώ τελείως ξεπερασμένα και αυτά» σημείωσε η ίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις