Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

NEKPO Zευγάρι Hλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου Σερρών – Πήραν δείγμα από το νερό – Σφραγίστηκαν τα λουτρά

Στο Χημείο του Κράτους θα σταλεί το δείγμα που πήραν οι Αρχές

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση ενός ηλικιωμένου ζευγαριού (72 ετών ο άνδρας, 70 η γυναίκα)

το οποίο εντοπίστηκε νεκρό σήμερα το βράδυ σε ατομικό χώρο (τζακούζι) των Ιαματικών Λουτρών Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες, οι αστυνομικές αρχές έχουν παραγγείλει πραγματογνωμοσύνη, στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο του Εγκληματολογικού Τμήματος, ενώ η λειτουργία των εγκαταστάσεων ανεστάλη μέχρι νεοτέρας για λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα οι Αρχές συνέλεξαν και δείγμα του νερού από το τζακούζι στο οποίο εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο ηλικιωμένοι (ο οποίος σφραγίστηκε), δείγμα που θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο που θα ρίξει φως στην εν λόγω υπόθεση.

Ο δήμαρχος Σιντικής
«Εγώ θα μείνω μόνο στα γεγονότα και από εκεί και πέρα είναι δουλειά της Αστυνομίας, να εξακριβώσει το τι ακριβώς συνέβη καθώς όλες οι υπηρεσίες διερευνούν το περιστατικό και αυτές θα βγάλουν το πόρισμα» δήλωσε νωρίτερα  ο δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης.

«Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το ζευγάρι ήταν εδώ και κάποιες ημέρες στα Λουτρά και ήταν η τρίτη φορά που ακολούθησε ιαματική θεραπεία. Σήμερα, χρησιμοποίησε έναν ιδιωτικό χώρο, κάτι σαν τζακούζι αν μπορώ να το περιγράψω σωστά, που υπάρχουν στα Ιαματικά Λουτρά για ζευγάρια όμως δεν βγήκαν στον προβλεπόμενο χρόνο. Όταν η καθυστέρηση έγινε αντιληπτή, άνθρωποι από το προσωπικό μετέβησαν άμεσα στο χώρο, χτύπησαν την πόρτα αλλά απάντηση δεν πήραν. Όταν τελικά εισήλθαν τους εντόπισαν μαζί νεκρούς» σημείωσε επίσης ο δήμαρχος Σιντικής.


Ο τελευταίος σημείωσε, ότι στο χώρο έχουν μεταβεί κλιμάκια της αστυνομίας που διερευνούν τα αίτια του συμβάντος, τη στιγμή που το Ιαματικά Λουτρά είναι πλήρης και γεμάτα από κόσμο. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι από πλευράς δημοτικής επιχείρησης και λειτουργίας των Λουτρών δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό. «Όλα δούλευαν κανονικά και το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι γιατροί ήταν όλοι στη θέση τους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Αυτά θα τα διερευνήσουν οι Αρχές» κατέληξε μιλώντας στο GRTimes.

Νωρίτερα σε πνιγμό αποδίδεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, μέσα σε λουτρό από υπάλληλο, η οποία τους φώναξε την ώρα που έκαναν υδρομασάζ, αλλά δεν πήρε απάντηση. Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας.

Επί τόπου βρίσκεται και Ιατροδικαστής που διερευνά τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου ζευγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις