Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Εταιρεία κουκλών εξέδωσε βιβλίο που δίνει συμβουλές σε κορίτσια 3 ετών για το πως να αλλάξουν το φύλο τους

 


Παρέχει επίσης μια λίστα οργανισμών στους οποίους μπορούν να κατατρέξουν τα κορίτσια, σε περίπτωση που δεν συναινούν οι γονείς τους

Ένα βιβλίο που εκδόθηκε από την εταιρεία κούκλων American Girl, εκθέτει κορίτσια ηλικίας από την ηλικία των 3 ετών σε αναστολείς της εφηβείας και ενθαρρύνει την εξερεύνηση του φύλου, προκαλώντας οργή στους γονείς που ανησυχούν ότι το βιβλίο υποχρεώνει τα παιδιά να αμφισβητούν τη θηλυκότητά τους.

«Εάν δεν έχετε περάσει ακόμα την εφηβεία, ο γιατρός μπορεί να σας προσφέρει φάρμακο για να καθυστερήσει τις αλλαγές του σώματός σας, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε την ταυτότητα του φύλου σας», λέει το βιβλίο 96 σελίδων με τίτλο Body Image , σε νεαρά κορίτσια μεταξύ 3 και 12 ετών.

«Δεν είναι δουλειά σας να φαίνεστε όπως περιμένουν οι άνθρωποι – δουλειά σας είναι να είστε εσείς», λέει ένα άλλο απόσπασμα στα κορίτσια.

Οι εικόνες που παρέχονται από την Daily Mail, δείχνουν ότι το βιβλίο διδάσκει επίσης στα κορίτσια ότι «Ο τρόπος που δείχνεις το φύλο σου στον κόσμο μέσα από ρούχα και συμπεριφορές, είναι η έκφραση του φύλου σου. Η έκφραση του φύλου σας μπορεί να είναι θηλυκό, αρσενικό ή κάπου ενδιάμεσα – και μπορεί να αλλάξει!»

«Ίσως πειραματιστείτε με φωτεινά φορέματα και μακριά, θηλυκά χτενίσματα. Ή μπορείτε να δοκιμάσετε φαρδιά σορτς, καρό πουκάμισα και buzzed – ανδροπρεπές – κούρεμα. Η έκφραση του φύλου σας θα πρέπει να σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας, στο σώμα σας».

Τα λεγόμενα «cisgender» και «nonbinary» άτομα, «μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια αντωνυμία σαν αυτούς, αντί για εκείνος ή αυτή», λέει το βιβλίο.

Ένα άλλο τμήμα του βιβλίου είναι αφιερωμένο στον τρανσεξουαλισμό, με τον συγγραφέα να ενθαρρύνει τα παιδιά να ζητήσουν από έναν έμπιστο ενήλικα να αναζητήσει έναν «ειδικά εκπαιδευμένο γιατρό, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει εσάς και την οικογένειά σας να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για το σώμα σας».

«Στην αρχή, εσείς και ο γιατρός μπορεί να μιλήσετε για το να φοράτε τα ρούχα και τις αντωνυμίες (όπως αυτός, αυτή ή αυτοί) που σας κάνουν να νιώθετε περισσότερο σαν τον αληθινό σας εαυτό», λέει το βιβλίο.

«Και αν έχετε ήδη περάσει την εφηβεία, ένας γιατρός μπορεί ακόμα να σας βοηθήσει. Μελέτες δείχνουν ότι τα τρανσέξουαλ και τα μη δυαδικά παιδιά που λαμβάνουν βοήθεια από γιατρούς, έχουν πολύ καλύτερη ψυχική υγεία από εκείνα που δεν το κάνουν».

Το βιβλίο παρέχει επίσης στα παιδιά πόρους για το φύλο και οργανισμούς που μπορούν να συμβουλευτούν – «Εάν δεν έχετε έναν ενήλικα που εμπιστεύεστε».

Υπάρχει επίσης ένα τμήμα αφιερωμένο στις «μεταμορφώσεις τουαλέτας» και στις τουαλέτες όλων των φύλων.

Σύμφωνα με σχόλια που δημοσιεύθηκαν από το The Christian Broadcasting Network , οι γονείς στο Facebook ήταν εξοργισμένοι με την εταιρία American Girl, για το βιβλίο που ανάγκαζε νεαρά κορίτσια να αμφισβητήσουν τη θηλυκότητά τους.

«Το μυαλό μου δεν θέλει να κατανοήσει αυτή την κακή ατζέντα απέναντι στα παιδιά μας. Γιατί οι ενήλικες πιστεύουν ότι είναι εντάξει να προωθήσουν αυτή την απαίσια πράξη προς αθώα παιδιά. Δεν μου βγάζει νόημα. Σπαράζει η καρδιά μου», δήλωσε ένας γονέας.

«Αυτά τα βιβλία δεν  πωλούνται καν σε μεγαλύτερους εφήβους ή ενήλικες, τα προωθούν τώρα σε μικρά παιδιά… αυτό το μήνυμα είναι η «ΝΕΑ Πορνογραφία» «στήνουν ενέδρα στα παιδιά και τα εγγόνια μας», δήλωσε επίσης μια γιαγιά.

Γράφοντας για την Christian Post , η μητέρα δύο παιδιών,Anne Young σημείωσε: «Το βιβλίο αναμειγνύει την αλήθεια για την αγκαλιά της φυσικής ομορφιάς, με τα ψέματα σχετικά με την υποτίμηση του σώματος. Αυτό είναι ένα τοξικό μείγμα που μόνο θα τους μπερδέψει».

«Δυστυχώς, το American Girl επέλεξε να αφαιρέσει κάθε αθωότητα και να διδάξει στα κορίτσια πώς μπορούν να αφήσουν πίσω την κοριτσίστικη ηλικία τους και να γίνουν αγόρια αν το θέλουν», πρόσθεσε η Young.

Η πολιτική σχολιάστρια Allie Beth Stuckey, αμφισβήτησε επίσης τα κίνητρα του American Girl, λέγοντας: «Πάνε οι μέρες που η @American_Girl δίδασκε στα κορίτσια ιστορία και θηλυκότητα. Τώρα ενθαρρύνουν τις κόρες μας να μισήσουν το σώμα τους, να σταματήσουν την εφηβεία τους και να κόψουν το στήθος τους στο όνομα της «αγάπης προς τον εαυτό τους». Επιστρέψτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα της AG το συντομότερο δυνατόν.”

Μιλώντας στο Fox News, αναλυτής πολιτικής του Independent Women’s Forum σχολίασε ότι αυτό που κάνει το American Girl στα νεαρά κορίτσια είναι «τραγικό λάθος».

«Το American Girl προωθεί ενεργά την ιδέα στα παιδιά ότι οι αναστολείς της εφηβείας, οι ορμόνες του διασταυρούμενου φύλου και οι μη αναστρέψιμες χειρουργικές επεμβάσεις, είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα εικόνας σώματος που αντιμετωπίζουν», είπε στο Fox News Digital. «Για όσους δεν καταλαβαίνουν πόσο επιβλαβείς είναι αυτές οι αποκαλούμενες «θεραπείες», ακούστε τις πολλές ιστορίες από άτομα που έχουν μεταβατικό στάδιο και καταγράφουν τις δια βίου επιπλοκές που αντιμετωπίζουν τώρα».

Η συνεργάτης του Fox News και αρχισυντάκτρια του Federalist, Μόλι Χέμινγουεϊ εξέφρασε παρόμοια ανησυχία σχετικά με την προώθηση της εταιρείας στην αμφισβήτηση φύλου.

«Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ατροποί του American Girl – που κάποτε ήταν αρκετά καλοί – προωθούν τώρα την επικίνδυνη ιδεολογία του φύλου, σε μικρά κορίτσια ηλικίας έως 3 ετών», σχολίασε η Χέμινγουεϊ την Τετάρτη. «Αν αγαπάτε τις κόρες σας, προστατέψτε τις κόρες σας αποφεύγοντας αυτή την εταιρία».

 

πηγή infowars.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις