Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

NEAPOI αθλητές MENOYN EKTOΣ σεζόν λόγω θρόμβων στους πνεύμονες

 


Η τεράστια αύξηση των αθλητών που υποφέρουν από θρόμβους αίματος μέσα σε ένα χρόνο μετά τους εκτεταμένους εμβολιασμούς, έχει οδηγήσει στη δημόσια εικασία ότι οι θρόμβοι είναι παρενέργεια των εμβολίων

Στο NFL, o δεξιος οπισθοφύλακας Μαξ Μίτσελ διέκοψε τη σεζόν του στους New York Jets, λόγω θρόμβων στη δεξιά γάμπα και τον πνεύμονά του, σύμφωνα με το Fox News.

«Ο Μαξ Μίτσελ τοποθετήθηκε στο NFI επειδή οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε θρόμβους αίματος», έγραψε ο Connor Hughes του SNY«Είναι καλά και με καλή διάθεση. Οι  γιατροί τους εντόπισαν ευτυχώς γρήγορα».

«Δεν πιστεύουμε ότι θα είναι κάτι μακροπρόθεσμο και απειλητικό για την καριέρα του».

Πέρυσι, ο Μίτσελ, τότε κολεγιακός παίκτης της Λουιζιάνα, έκανε γνωστή την είδηση ​​όταν είπε στον διαφημιστή της Lafayette Daily, Tim Buckley, ότι είχε εμβολιαστεί για τον Covid-19 και «ενθάρρυνε με κάθε τρόπο» τους συμπαίκτες του να κάνουν το εμβόλιο.

Ο Μίτσελ είναι μόλις 23 ετών.

Ομοίως, στο γυναικείο μπάσκετ κολεγίου, η σέντερ, Tamari Key του Τενεσί, είναι εκτός για αυτή τη σεζόν λόγω θρόμβων αίματος στους πνεύμονές της.

«Η μόνη μου ανησυχία αυτή τη στιγμή είναι ότι η Tamari συνεχίζει να λαμβάνει την ιατρική φροντίδα και την καθοδήγηση που χρειάζεται και να ξεκινήσει τη σταδιακή διαδικασία θεραπείας και επιστροφής σε πλήρη ισχύ. Αυτό είναι πολύ σημαντικότερο από το μπάσκετ», δήλωσε στο ESPN η προπονήτρια του Τενεσί, Kellie Harper.

Η Tamari Key, είναι μόλις 21 ετών.

Αν και δεν είναι γνωστό εάν η Key έχει κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19, δεν είναι ασυνήθιστο για τους παίκτες του Τενεσί να εμβολιάζονται, με το πρόγραμμα μπάσκετ των ανδρών να υπερηφανεύεται για ένα ποσοστό εμβολιασμού 88%.

Η τεράστια αύξηση των αθλητών που υποφέρουν από θρόμβους αίματος μέσα σε ένα χρόνο μετά τους εκτεταμένους εμβολιασμούς, έχει οδηγήσει στη δημόσια εικασία ότι οι θρόμβοι είναι παρενέργεια των εμβολίων.

Κάθε φορά, όποτε υπάρχει ένα νέο άρθρο ειδήσεων για κάποιον νεαρό αθλητή που πάσχει ξαφνικά από θρόμβους αίματος, οι σχολιαστές του άρθρου συχνά ρωτούν εάν οι συνθήκες σχετίζονται με το εμβόλιο.

πηγή theinfowars.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις