Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η Ν.Δ. καταγγέλλει ότι επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ γράφει: "Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ"

- Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ
- Το κυβερνών κόμμα καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει το μέλος της Κ.Ε. που διαχειρίζεται το site...


- Καλεί και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν τις απειλές κατά των αστυνομικών
- Η Νέα Δημοκρατία μιλάει για ανοιχτές απειλές κατά της ΔΙΑΣ με
διώξεις τύπου Βόρειας Κορέας.

 Μετά τις δεκάδες προσαγωγές έξω από το γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την οξύτατη πολιτική κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο "πολιτικός πόλεμος" συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και επεκτάθηκε και στα social media. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η ιστοσελίδα rednotebook.gr την οποία αποκαλεί επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του λογαριασμού της στο Facebook αναφέρει επί λέει:

“Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ”.

Αυτή η φράση προκάλεσε την έκρηξη της Νέας Δημοκρατίας η οποία στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως εκτός απο τις ύβρεις η συγκεκριμένη ιστοσελίδα απειλεί ανοιχτά τους αστυνομικούς με διώξεις τύπου βόρειας Κορέας και υπογραμμίζουν φράση από το κείμενο στο Facebook: "στο  πλαίσιο της κινητικότητας, να πάνε στο Βορρά να κάνουν τους σχολικούς τροχονόμους”.

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει απο΄τον ΣΥΡΙΖΑ με μία δόση ειρωνίας σημειώνοντας "ως κόμμα του δημοκρατικού τόξου", να διαγράψει το μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής Δημοσθένη Παπαδάτο Αναγνωστόπουλο που διαχειρίζεται τόσο το portal όσο και τη σελίδα και σημειώνει πως θα πρέπει να τον στείλει "στη Δικαιοσύνη για τις απειλές του".

Παράλληλα, το κυβερνών κόμμα ζητάει απο τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει αμέσως τη συντακτική ομάα που εμφανίζεται στην ταυτότητα του portal "δηλαδή τον μισό ΣΥΡΙΖΑ" και αναφέρει με σκωπτικό τρόπο :"εκτός κι και αν πράγματι ο κ. Τσίπρας έχει σκοπό να “διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ”.


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις