Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Έγκυος φίλησε τα τρία παιδιά της και τα έπνιξε

Στη συνέχεια πήδηξε στο κενό

Μητέρα, η οποία ήταν και έγκυος, αποχαιρέτησε τα τρία παιδιά της φιλώντας τα και στη συνέχεια τα έπνιξε, ενώ εκείνη αυτοκτόνησε.
Το τραγικό συμβάν συνέβη στο Lowsoft στην Αγγλία τον Απρίλιο του 2013, αλλά έγινε γνωστό τώρα. Η 23χρονη Fiona Anderson έπνιξε την 3χρονη κόρη της Levina, τον δίχρονο Addy και τον 11 μηνών Kyden και έβαλε τα πτώματα τους, πάνω στα οποία είχε σχηματίσει μια καρδιά που έγραφε «Σ’ αγαπώ», στο κρεβάτι.

Η έγκυος μητέρα είχε γράψει ακόμη στους τοίχους: «Είναι χαρούμενα και ασφαλή και δεν μπορεί κανείς να τα βλάψει πλέον. Τα αγαπώ και πρόκειται να τα κρατήσω ασφαλή. Τα τελευταία λόγια που άκουσαν ήταν σ' αγαπώ». Η αστυνομία βρήκε ακόμη σημάδια από κραγιόν πάνω στα άψυχα σώματα των παιδιών, πράγμα που πιθανώς δείχνει πως η μητέρα τους τα είχε φιλήσει πριν. Υπάρχουν πληροφορίες πως η Anderson είχε μαλώσει την προηγούμενη μέρα με τον πατέρα των παιδιών, επειδή αυτός είχε ξεκινήσει μια νέα σχέση. Πιθανώς, κατά τη διάρκεια του τσακωμού, τον είχε μαχαιρώσει, αν και εκείνος είχε δηλώσει στην αστυνομία πως μαχαιρώθηκε στον δρόμο από κάποιον ξένο.

 "Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις