Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΙΧΘΥΕΣ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017

"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                                (από τον Θωμά Γαζή)

                                                 ΜΙΑ "ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ" ΧΡΟΝΙΑ!


Το 2017 μπορεί να αποδειχτεί μια μαγική χρονιά για σας τους Ιχθύες! Το αστρολογικό "κλίμα" θα γίνεται σταδιακά όλο και καλύτερο για σας - αφού από τη μια οι δυσαρμονικές επιρροές θα ελαττωθούν ενώ από την άλλη οι αρμονικές εκείνες θα αρχίσουν να αυξάνονται "λογαριθμικά"! Το μεγάλο αστρολογικό γεγονός συνεχίζει να είναι η παρουσία του "μεθυστικού" πλανήτη Ποσειδώνα  (που σας "κυβερνάει") στο ζώδιο σας! Ο πλανήτης αυτός είναι ικανός να έλξει τώρα στη ζωή σας
γεγονότα που υπερβαίνουν τα ανθρώπινα όρια και που άπτονται κυριολεκτικά του "μεταφυσικού"! Εάν εκμεταλλευτείτε τις θετικές του ιδιότητες (την υψηλή πνευματικότητα, την πλούσια φαντασία, τη διαίσθηση, την ικανότητα της "βαθιάς μυστικής ένωσης" με τους άλλους ανθρώπους, την καλλιτεχνική φλέβα) τότε η φετινή χρονιά θα σας πάει στον έβδομο ουρανό! Θα είναι σα να βλέπετε το αγαπημένο σας έργο και  ξαφνικά να περάσετε από την άλλη μεριά του εκράν και να αρχίσετε να ζείτε μέσα στο ίδιο το έργο! Προσοχή όμως γιατί ο Ποσειδώνας έχει και μια άλλη πλευρά που συνδέεται με τις ψευδαισθήσεις, με την εξαπάτηση, με τη θυματοποίηση και με τους καταστροφικούς εθισμούς. Φροντίστε να μην έλξετε αυτή του την πλευρά (ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις στη μία Μαρτίου)...

'Ενα άλλο σημαντικό για σας γεγονός τη φετινή χρονιά είναι η έκλειψη Ηλίου που θα συμβεί στους Ιχθύες στις 26 Φεβρουαρίου (η οποία θα επηρεάσει πιο έντονα όσους έχουν τα γενέθλια τους κοντά στη συγκεκριμένη ημερομηνία). Δεν είναι απαραίτητο η έκλειψη αυτή να εκδηλωθεί με τον "τρομολάγνο" τρόπο που περιγράφουν συνήθως οι "αστρολογούσες" κυρίες των τηλεοπτικών μαγκαζίνο. Το πιθανότερο είναι ότι θα δημιουργήσει συνθήκες αστάθειας και ενδεχομένως και κάποιες ανατροπές, τις οποίες εάν είσαστε προετοιμασμένοι και κινηθείτε κατάλληλα θα καταφέρετε να τις εκμεταλλευτείτε δημιουργικά!


                                        Επαγγελματικά - Οικονομικά

Αν και οι δύο αυτοί τομείς δεν αποτελούν παραδοσιακά το δυνατό σας σημείο είναι πιθανό να συμβούν κι εκεί κάποιες ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις μέσα στο 2017 (εξαιτίας της παρουσίας στο ζώδιο σας του μεγάλου "μάγου με το ραβδάκι", του Ποσειδώνα)! Ο Ποσειδώνας θα σας προικίσει τώρα με μια ιδιαίτερη δημιουργική ευαισθησία και θα δημιουργήσει στην επαγγελματική σας ζωή μια έκρηξη φαντασίας και έναν καταιγισμό εμπνεύσεων,οραμάτων, σχεδίων! ΄Οπως είναι κατανοητό, αυτοί/ές που θα επωφεληθούν περισσότερο είναι όσοι/ες δραστηριοποιούνται σε επαγγέλματα δημιουργικού και γενικά καλλιτεχνικού χαρακτήρα.

Το βασικό βέβαια είναι να κάνετε μια δουλειά στη οποία θα νοιώθετε ότι βάζετε την ψυχή σας και δεν θα λειτουργείτε μηχανιστικά σα ρομπότ (μια δουλειά π.χ. που να σχετίζεται με τις τέχνες, με το χορό, τη μουσική, τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο ή με ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα και γενικά με την κοινωνική προσφορά). Προσέξτε όμως γιατί αν χειριστείτε λανθασμένα το δυναμικό του Ποσειδώνα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε τη "γείωση" σας και την κριτική σας σκέψη και να βρεθείτε μέσα σε μια "ομίχλη" όπου δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε το τι είναι πραγματικό και το τι φανταστικό.  Σε μια τέτοια κατάσταση θα αρχίσετε να κτίζετε κάστρα στην άμμο, που θα τα γκρεμίσει άδοξα το πρώτο μεγαλύτερο από ότι συνήθως κύμα.

Οι προβολείς είναι συγκεντρωμένοι ειδικά σε όσους από εσάς έχετε γεννηθεί τέλη Φεβρουαρίου - αρχές Μαρτίου. Εσείς θα δεχτείτε έντονα φέτος τις επιρροές του μεγάλου "γητευτή" του Ποσειδώνα και θα είσαστε ικανοί τόσο για το καλύτερο όσο και για το χειρότερο στα επαγγελματικά σας. Μπορεί ξαφνικά να γοητεύσετε με τα προϊόντα σας ή με τις υπηρεσίες που προσφέρετε μεγάλες μάζες ανθρώπων και να αυξήσετε έτσι κατακόρυφα την πελατεία σας. Από την άλλη, μπορεί να αρχίσετε τώρα να πιστεύετε σε κάποια μεγαλεπήβολα οράματα, επενδύοντας εκεί όλες σας τις ενέργειες και δυνάμεις. Από κάποια "κακοδαιμονία" όμως (και από πιθανές "προδοσίες" συνεργατών σας) οι υποθέσεις σας μπορεί να μην πάνε όπως επιθυμούσατε και τα σχέδια σας να ναυαγήσουν, δημιουργώντας σας βαθιά απογοήτευση.

Τα πράγματα πάντως αναμένεται να βελτιωθούν - γενικά για όλους τους Ιχθύες - από τις 10 Οκτωβρίου και έπειτα που ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα περάσει στον Σκορπιό (σε μία εξαιρετικά αρμονική απέναντι στο ζώδιο σας θέση). Ο Δίας θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας ωθήσει δε στο να πάρετε περισσότερα ρίσκα, στο να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και στο να ασχοληθείτε με αντικείμενα που σχετίζονται με την πνευματικότητα, με την αυτοβελτίωση, με τους ξένους και με το εξωτερικό!

Παράλληλα, ο διελαύνων πλανήτης Κρόνος θα επηρεάζει πολύ έντονα φέτος όσους από σας έχετε γεννηθεί μετά τις 8 Μαρτίου. Αρχικά ο Κρόνος μπορεί να σας φέρει πολλές δυσκολίες και εμπόδια, φόρτο εργασίας και δυσανάλογα πολλές υποχρεώσεις (ακόμη και άλλων) που θα πέφτουν στις δικές σας πλάτες. Αν εργαστείτε όμως σκληρά και μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας ο Κρόνος θα σας ανταμείψει και θα σας φέρει μια σειρά προσωπικών επιτυχιών αλλά και τη χαρά της υλοποίησης των φιλοδοξιών σας!

Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στις επαγγελματικές σας συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις σας φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τα διαστήματα 26 Φεβρουαρίου - 13 Μαρτίου (εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδος, θα βρίσκεται ο Ερμής στο ζώδιο σας), 22 Ιουνίου - 6 Ιουλίου και 17 Οκτωβρίου - 5 Νοεμβρίου. Κινηθείτε προσεκτικά στα διαστήματα 13 Αυγούστου - 4 Σεπτεμβρίου και 3 - 23 Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και ταυτόχρονα θα σχηματίζει κρίσιμες όψεις με το ζώδιο σας.

Στον οικονομικό τομέα, πολλοί/ές από σας νοιώθετε σα να κυνηγάτε ένα καρότο που κρέμεται μπροστά σας αλλά δεν καταφέρνετε να το φτάσετε ποτέ! Ίσως προκύπτουν συχνά γύρω σας απρόβλεπτες και ασταθείς συνθήκες που σας στερούν το "νερό" τη στιγμή που φτάνετε στην "πηγή" για να το πιείτε. Κάπου πασχίζετε δυσανάλογα πολύ για να εισπράξετε τελικά ένα ελάχιστο αντίτιμο του μόχθου σας. Και ειδικά τα 2-3 τελευταία χρόνια φαίνεται να αντιμετωπίσατε μια σειρά από έκτακτα έξοδα που γονάτισαν τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Η καινούργια χρονιά θα σας δώσει ευκαιρίες για να διευθετήσετε και να διακανονίσετε με πολύ πιο ευνοϊκούς όρους πάσης φύσεως οικονομικές εκκρεμότητες. Ίσως γίνετε αποδέκτες χρηματικών ποσών - ή ακόμη και περιουσιακών στοιχείων - από τρίτα πρόσωπα με τα οποία σας συνδέουν κάποιοι "υπόγειοι" συναισθηματικοί δεσμοί. Μια θεαματική αύξηση των εσόδων σας είναι πιθανό να συμβεί γύρω στα μέσα της χρονιάς και ακόμη περισσότερο μετά τις 10 Οκτωβρίου - όταν θα φωτίζει πιο ζωηρά το δρόμο σας το τυχερό "αστέρι" που λέγεται Δίας!  



                                                                  Αισθηματικά

Οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα μπορεί να είναι φέτος τόσο σαγηνευτικές και εξωπραγματικές που κάποια στιγμή μπορεί να αρχίσετε να τσιμπιέστε μήπως και βλέπετε κανένα όνειρο (και την αίσθηση αυτή είναι πιθανό να τη νοιώσουν κυρίως όσοι από σας είναι γεννημένοι προς τα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου)! Θα λέγαμε ότι σας περιμένει μια συνάντηση με το πεπρωμένο, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που μπορεί να αποτελέσει και ένα είδος πνευματικού οδηγού για σας. Ίσως αυτό το πρόσωπο να έχει να κάνει με το παρελθόν σας ή απλά να σας δημιουργήσει έντονα την αίσθηση ότι εσείς οι δυο κάπου/κάποτε έχετε ξαναζήσει μαζί!

Με τον Ποσειδώνα πάντως το όνειρο και ο εφιάλτης βρίσκονται πολύ κοντά, γι' αυτό πρέπει να αναπτύξετε φέτος μεγαλύτερη οξυδέρκεια ώστε να μπορείτε να εντοπίζετε έγκαιρα τα σημάδια εκείνα που προμηνύουν ότι βαδίζετε ολοταχώς σε μια ακατάλληλη σχέση. Προσέξτε να μην εξαπατηθείτε και βρεθείτε για πολλοστή φορά να παίζετε το ρόλο του θύματος (ειδικά αν έχετε γεννηθεί τέλη Φεβρουαρίου/ αρχές Μαρτίου). Το σημαντικό είναι να πατάτε γερά με τα πόδια σας στη γη έτσι ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη που οδήγησαν στο παρελθόν σε αδιέξοδα και γενικά σε ατυχείς και οδυνηρές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

Εξαιρετικά ερωτικός διαγράφεται για σας ο φετινός Ιανουάριος! Και αυτό γιατί στη διάρκεια του οι δύο πλανήτες που συνθέτουν το αρχετυπικό ζευγάρι του έρωτα - η Αφροδίτη και ο Άρης - θα παρελαύνουν αμφότεροι ταυτόχρονα μέσα στο ζώδιο σας! Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ερωτική υπερφόρτιση για σας! Θα γίνετε πιο τολμηροί από ποτέ και θα εκπέμπετε έναν έντονο ερωτικό μαγνητισμό στον οποίο δύσκολα θα αντιστέκονται οι εκπρόσωποι του φύλου που σας έλκει ερωτικά.

Μία αίσθηση "deja vu" ("την έχω ξαναζήσει αυτή τη στιγμή") ίσως κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή τον Απρίλιο, που η ανάδρομη Αφροδίτη θα επιστρέψει στους Ιχθύες. Κάποια φαντάσματα του παρελθόντος μπορεί να βγουν τότε από το ντουλάπι (ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 18 Μαρτίου). Φροντίστε να τα εξορκίσετε αυτά τα φαντάσματα, ώστε να επιστρέψουν οριστικά εκεί που ανήκουν. Μετά τις 15 Απριλίου πάντως (που η Αφροδίτη θα γίνει ορθόδρομη) τα πράγματα θα αρχίσουν να εξελίσσονται πιο φυσιολογικά και σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.

Ζωηρά καρδιοχτύπια αλλά και πικάντικες ερωτικές περιπέτειες φαίνεται να σας περιμένουν τον ερχόμενο Αύγουστο. Η πλανεύτρα Αφροδίτη θα συντονίζεται αρμονικά απέναντι σας και θα σας στέλνει "κατά ριπάς" πειρασμούς στους οποίους δύσκολα θα καταφέρετε να μην ενδώσετε. 

Καυτός διαγράφεται και ο ερχόμενος Νοέμβριος, ειδικά από τις 5 του μηνός και έπειτα! Η μόνη δυσκολία που θα έχετε τότε θα είναι εκείνη της επιλογής, αφού θα προκύπτουν διαρκώς μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον υποψήφιοι/ες παρτενέρ. Η λίμπιντο σας θα μπει σε τροχιά κορύφωσης και μπορεί να ζήσετε στιγμές καταιγιστικού πάθους με ένα "διαφορετικό" άτομο (άλλης π.χ. εθνότητας ή θρησκεύματος).

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "¨Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις